Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > Detoxifierea – dosar complet

Detoxifierea – dosar complet

Detoxifierea este o necesitate, iar nutriţioniştii susţin că o dietă de detoxifiere este necesară la fiecare shimbare de anotimp, dar mai ales toamna şi primăvara. Şi cum primăvara bate la uşă am făcut un dosar complet pentru detoxifiere.

Deoxifierea, pentru a fi un proces cu adevărat util trebuie să cuprindă atât o detoxifiere fizică, organică, cât şi o detoxifiere psihică. Nu trebuie omisă nici detoxifierea sufletească, ca parte a ceea ce înseamnă detoxifierea completă.

Una din cele mai bune căi de detoxifiere este detoxifierea cu fructe.

Începe detoxifierea cu detoxifierea sufletului, pentru că degeaba e curat lună trupul şi pe exterior, şi pe interior, în urma unei cure de detoxificare, dacă ai pe suflet nu o piatră, ci un camion de bolovani. Urmează planul de eliminare a sentimentelor negative!

Ia in calcul de detoxifierea cuprinde mai multe planuri şi mai multe etape, iar unele din alimentele pe care le consumi pot să te ajute la detoxifierea zilnică. O listă cu cele 10 alimente utile în detoxifiere este utilă, necesară şi uşor de aplicat.

Detoxifiere ca la carte!http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2015/02/02/detoxifiere-1.jpg

Organismul uman este proiectat să-şi facă singur detoxificarea necesară – şi, practic, asta facem în fiecare zi prin transpiraţie, urină şi fecale. Dar, ca acest proces să se producă fix ca la cartea de instrucţiuni a fiinţei umane, trebuie să-i asigurăm organismului „suportul nutriţional corespunzător“, aşa cum s-a exprimat Maria Spiridon, specialist în dietetică. Toată lecţia de nutriţie şi toate detaliile pentru această detoxifiere până la ultima celulă le găseşti AICI.

Foarte multe femei văd în dietele de detoxifiere un fel de canon, de corvoadă similară cu cea a unei cure de slăbire. Dietele de detoxifiere sunt altceva şi pot să fie, în funcţie de tehnica adoptată, un motiv de maxim răsfăt. Poţi avea parte de detoxifiere şi răsfăţ în acelaşi timp!

Este esenţial ca atunci când respecţi o dietă de detoxifiere să cunosti regulile acestor diete şi să le respecţi. Doar aşa poţi beneficia de toate avantajele pe care le aduce o dietă de detoxifiere! Afla regulile dietelor de detoxifiere!

În loc de final un plan de detoxificare la extrem pe care este perfect dacă o vei aplica în această primăvară.

Ţine cont că o dietă de detoxifiere este un beneficiu major pentru organism, dar în egală măsură un efort, aşa că nu poţi respecta o astfel de cură decât dacă esti în stare bună de sănătate. dieta de detoxifiere este interzisă personelor care au boli cronice, gravidelor şi celor care fac efort deosebit, altfel decât sub supraveghere medicală.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus