Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > Dieta cu sucuri naturale

Dieta cu sucuri naturale

Dieta cu sucuri naturale este o bună cale de vitaminizare. Este ideală iarnă și primăvara, cu o condiție, că sucurile naturale să fie făcute în casă și consumate imediat după ce au fost preparate.  

Dieta cu sucuri aduce beneficii multiple, este o cale perfectă de detoxifiere, te ajută să scapi de câteva kilograme și stimulaza imunitatea.

Cele mai bune combinații de sucuri naturale sunt cele din morcovii, merele și castraveți. Combinația are un puternic efect de detoxifiere, datorită concentrației mari de potasiu, iar efectele se vor vedea imediat. Tenul tău o să strălucească și o să fii plină de energie. În plus, îți vei curată și rinichii, ficatul, dar și sângele. Dietă cu sucuri naturale te ajută să scapi de câteva kilograme și de încărca cu antioxidanți, vitamine și minerale.

O altă combinație excelentă este cea dintre mere, sfeclă, varză și verdețuri (pătrunjel mai ales) care conține glutamină, ce curată sistemul digestiv. Combină sucul de mere cu cel de țelină și morcovii. Adaugă spanac. Un astfel de suc are un puternic efect antiinflamator.

Ideale pentru preparat sucuri naturale sunt și roșiile, broccoli și varză roșie, precum și citricele (mai ales greapefruit, portocale și lămâi), dar și struguri și kiwi. Toate acestea poți fi combinate după bunul tău plac, respectând condiția de a varia combinațiile de fructe și legume folosite. Aceste sucuri te ajută să-ți reglezi nivelul glicemiei și să scazi colesterolul.

Este ideal dacă îți păstrezi obiceiul de a bea, în fiecare zi, în pahar de suc natural, chiar și după ce di3ta cu sucuri naturale se încheie.

Citeste si:

Asa silueta, asa dieta
Dieta corecta scade trigliceridele
Carența de vitamine și dieta
Carența de vitamine și dieta

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus