Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > (P) Am pierdut 30 de kilograme fără un regim și nervi cu Vita Energy

(P) Am pierdut 30 de kilograme fără un regim și nervi cu Vita Energy

Am fost supraponderală toată viața mea. Am consumat mâncare preparată acasă, am vomitat la toaletă, am băut remedii populare pentru pierderea greutății, am înghițit unele pastile. Oh, dacă cineva mi-ar fi spus despre Vita Energy cu proteine. Dar instrumentul meu principal erau ceaiurile pentru slăbit.

Și cât de multe ore am petrecut la toaletă după ceaiul laxativ – nu îți poți imagina! Am făcut așa de multe lucruri cu trupul meu, încât în final m-am îmbolnăvit de gastrită, acnee și depresie. Așa că învață din greșelile mele încât să nu fii grasă, o epavă cu coșuri când vrei să fii o prințesă strălucitoare cu proporții perfecte.

Categoric nu sunt una dintre acele care cântăresc 50 de kilograme și care vrea să mai piardă încă 3 kilograme, și se plânge despre acest lucru prietenelor. Inainte să încep să iau Vita Energy, cântăream aproape 90 de kilograme!

Totuși, în timp, am învățat cum să ascund defectele trupului meu cu hainele potrivite și mi-am făcut câțiva prietene. Și într-o zi cea mai bună prietenă a mea m-a invitat la nunta ei.

Și atunci a început distracția.

Ea a cerut viitorului ei soț să invite toți prietenii necăsătoriți la petrecere. A fost șansa mea să găsesc un băiat și nu puteam să o ratez. Am ținut un regim dur, am alergat în fiecare dimineață 5 kilometri. Ca rezultat, eram așa de obosită că nu puteam să dorm noaptea, dar am pierdut 2 kilograme într-o lună! Din cauza ofensei, sentimentelor și speranțelor neîmplinite, am avut o cădere nervoasă.

În general, pentru o perioadă scurtă am căutat pe internet ceva care să mă ajute să mă schimb în două luni. Atunci am descoperit Vita Energy. S-a dovedit că acest cocteil deja a ajutat mii de fete din toată lumea! Am avut impresia că doar eu am fost singura care nu știa despre el.

 

L-am comandat imediat, fără ezitare. Când ești un hipopotam, vrei să crezi tot. Și o săptămână mai târziu noua mea viață a început. Acest cocteil este un complement complet la mâncare, ce oferă toate elementele necesare, reduce senzația de foame și în mod imperceptibil stimulează trupul tău să piardă depozitele de grăsime în exces. În primele trei zile grăsimea încă rămânea dar apoi încet a început să dispară. Ca rezultat, am pierdut 2 kilograme în prima săptămână, și 3 în a doua săptămână! Nu îmi venea să cred ochilor. La un moment dat m-am cântărit și am izbucnit în plâns – în sfârșit visele mele păreau mai aproape de realitate!

Desigur, imediat s-a observat la haine. Eram așa de fericită că m-am oprit din numărat caloriile, m-am relaxat și am mâncat orice doream.

Se simte minunat cum Vita Energy suprimă apetitul și în timp chiar omoară dorințele de a  consuma dulciuri, carne la grătar și cartofi prăjiți. Simți cum preferințele de gust se schimbă. Mai târziu am citit că asta se întâmplă din cauza efectului detoxifiant al acestui cocteil. Încă din prima lună acneea mi-a dispărut, acnee care nu dispărea de la vârsta de 14 ani, chiar și ridurile s-au netezit. Starea de sănătate era excelentă!

 

O lună mai târziu, când m-am urcat pe cântar, nu îmi venea să cred ochilor. Minus 12 kilograme! Nici nu speram că voi pierde așa de mult. Am fost așa de inspirată de acest rezultat că în final am început să cred în mine însumi și că întradevăr devin mai atractivă.

Timp de 2 luni și jumătate înaintea nunții prietenei mele, mulțumită Vita Energy, am reușit să pierd în greutate de la 86 la 58 de kilograme. Mi-am pus o fustă seducătoare și voila! M-am admirat pe mine însămi mai mult decât o mireasă. Și desigur, am întâlnit câțiva băieți excelenți acolo, dar asta este o altă poveste. Încă beau Vita Energy și nu îmi mai interzic nimic.

 

Comments

comments

2 thoughts on “(P) Am pierdut 30 de kilograme fără un regim și nervi cu Vita Energy

Lasă un răspuns