Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Dieta si fitness > Slăbeşte sănătos

Slăbeşte sănătos

A început mişcarea naţională „Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin şi Top Line!

Şapte femei din toată ţara îşi vor transforma radical stilul de viaţă în următoarele trei luni şi vor avea ocazia să urmeze tratamente corporale și faciale profesionale, testate și de vedetă, recomandate de medicii și specialiștii în cosmetică ai saloanelor partenere Top Line. Adriana Diaconu (specialist în Resurse Umane, București), Ionica Oaida (registrator medical, București), Simona Gherghel (profesoară, Bacău), Andreea Albu (economist, Deva), Mihaela Negrii (bibliotecară, Iași), Mariana Olteanu (inginer în agricultură, Ploiești) și Adelina Căpățână (gestionar benzinărie, Timișoara), vor avea ocazia să își remodeleze silueta și să aibă un ten întinerit urmând gratuit, timp de trei luni, în orașul lor, și să învețe de la specialiști cum să își reechilibreze stilul de viață de zi cu zi astfel încât să capete mai multă încredere în sine printr-o schimbare în bine – minte, trup, suflet. Nu este prima campanie, anul trecut șase femei au avut rezultate surprinzătoare, iar Andreea Marin ne povestește despre provocări și încredere.

În campania trecută alte femei au avut parte de remodelare corporală, care a fost cel mai spectaculos caz?

Mi se par spectaculoase cu adevărat cazurile femeilor care au depășit o vârstă, de exemplu cele care au peste 40-50 de ani, au acumulat nu doar kilograme, dar au și probleme de sănătate care le încetinesc metabolismul, au o viață cu multe griji, stresantă, niciodată timpul nu e de ajuns pentru ele, nu sunt ajutate de arderile intense de la o vârstă mult mai tânară… e greu, și totuși, campania noastra a dovedit că #nuexistanusepoate , dacă te informezi corect, întrebi specialiștii potriviți și îți impui o disciplină care nu e dură, dar e benefică pe termen lung. 8 kg pierdute în mod sănătos sau 25 de cm în talie iîn 3 luni – mi se par un rezultate spectaculoase! Și asta fără ajutorul tehnologiilor invazive, dimpotrivă, pe acelea le ocolim.

 

Care crezi că sunt pricipalele provocări în acest program pentru femei?

Aceea de a nu spune Nu. Provocarea de a învăța să te prețuiești, căci nu doar cei dragi sunt importanți, ci și tu trebuie să te așezi în prim-plan în propria viață.

 

Pentru că aparatele ne ajută, dar nu sunt suficiente, stilul de viață e cheia. Ce ai schimbat tu în stilul de viață?

Am schimbat obiceiurile proaste alimentare, m-am apucat de grădinărit, am învățat să gătesc mai sănătos, am înțeles importanța mișcării care ne menține în viață, am ales să întreb ce nu știu exact oamenii potriviți, să nu urmez rețete „din auzite”, ci potrivite corpului meu și stării mele de sănătate, să ascult de medic, dar să verific informația în mai multe surse și să mă prețuiesc, să înțeleg că merit să trăiesc frumos și demn, să îmi iubesc feminitatea și să o onorez. Am cunoscut o femeie specială care m-a încurajat când spuneam că „n-am timp” destul pentru îngrijirea mea, și ascultând-o am învățat foarte multe despre mine ca femeie. Este Diana Baicu și reprezintă Top Line, împreună am pus bazele campaniei naționale „Nu există nu se poate!”, care schimbă vieți în bine. Și nu e puțin lucru.

 

Text: Luminiţa Tăbăran

Foto: PR

 

 

Citește și:

Comments

comments

One thought on “Slăbeşte sănătos

  1. Sunt tot felul de remedii care pot sa ajute la eliminarea kilogramelor in plus si trebuie sa fim atenti la eventualele efecte adverse care ar putea sa apara in urma consumului unui anumit produs.

Leave a Reply