Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Echipamente speciale de protecție oferite de Tezyo pentru cadrele medicale din România

Echipamente speciale de protecție oferite de Tezyo pentru cadrele medicale din România

Pentru a limita efectele noului tip de Coronavirus pe plan local, Tezyo, în parteneriat cu Crucea Roșie Română, oferă cadrelor medicale 100 de echipamente speciale de protecție, 1.000 de perechi de mănuși și 200 de perechi de saboți medicinali, materiale indispensabile în asigurarea îngrijirii complexe a persoanelor afectate de pandemie.

Sponsorizarea se îndreaptă către Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș” din București. Unitatea medicală este în prima linie în lupta cu noul Coronavirus și este printre primele centre din România care tratează persoane infectate. Echipa de medici și personal auxiliar a spitalului are nevoie de toată susținerea noastră în această perioadă dificilă, în care siguranța lor este extrem de importantă.

Acțiunile de CSR ale Tezyo se derulează sub platforma #eusiaimeifacemfaptebune, cu credința că orice faptă bună poate face diferența, iar solidaritatea oamenilor exprimată prin orice gest mărunt ajută și inspiră. În timpuri complicate, puterea stă în comunitate, în solidaritatea membrilor, dar și în solidaritatea dintre diferite comunități.

În această perioadă, Tezyo a încercat să ajute constant prin acțiuni menite să susțină comunități, precum și prin demersuri ale partenerilor. Astfel:

– a oferit spre licitație 50 de perechi de pantofi Epica în campania inițiată de grupul de Facebook La Primul Bebe, #PrimaLinie, iar fondurile obținute au fost folosite de către Asociația Dăruiește Viață în achiziționarea de echipamente medicale pentru spitalele din prima linie.

– s-a alăturat inițiativei Împreună facem un pas pentru viitor” a partenerilor săi de la Băneasa Shopping City, unde a oferit 100 de perechi de saboți medicinali destinați personalului medical, prin intermediul Asociației Dăruiește Viață.

Fiecare dintre noi poate contribui la susținerea propriei comunități prin mici gesturi de solidaritate pentru persoane aflate în situații vulnerabile, care au nevoie de susținerea noastră, dar mai ales prin respectarea distanțării sociale și a limitării contactului social în această perioadă.

Text: PR

Foto: Pixabay

 

Comments

comments

Lasă un răspuns