Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > GRAL Medical lansează programul ”Destinația ta medicală e GRAL” dedicat românilor din străinătate care au nevoie de servicii medicale rapide, eficiente și la costuri corecte

GRAL Medical lansează programul ”Destinația ta medicală e GRAL” dedicat românilor din străinătate care au nevoie de servicii medicale rapide, eficiente și la costuri corecte

Tu ești în concediu, iar noi avem grijă de sănătatea ta!

Conceptul ”Destinația ta medicală e GRAL” înseamnă că orice român care se întoarce pentru vacanță în țară poate beneficia de toate tipurile de analize de laborator și investigațiile de care are nevoie într-o zi! Are la dispoziție un consultant dedicat și o linie specială telefonică, inclusiv cu sistem WhatsApp, astfel încât să poată solicită din timp orice investigație are nevoie, iar echipa GRAL Medical va organiza ca totul să se desfășoare rapid și eficient în ziua în care pot fi într-una din clinicile noastre. În plus, românii din străinătate care au nevoie de servicii medicale vor beneficia de un consult GRATUIT fie online, fie fizic în cabinet, cu un medic internist pentru a stabili ce tip de investigații au nevoie, interpretare și evaluare. De asemenea, ridicarea rezultatelor nu trebuie să se facă în clinică, acestea fiind trimise pacientului (rezultate analize online).

Proiectul GRAL Medical se dorește a veni în întâmpinarea tuturor celor care au la dispoziție timpul scurt petrecut cu familia în țară, dar în același timp care nu își pot permite în țările în care au plecat să muncească să își investigheze starea de sănătate.

De altfel, în ciuda faptului că România este codașă la costul cu sănătatea pe cap de locuitor, în același timp nivelul prețurilor pentru investigații și analize medicale este net inferior celor afișate de clinicile din Uniunea Europeană și SUA.

Investigații și analize medicale la prețuri mult mai mici

Am făcut o analiză comparativă de exemplu și am observat că analiza hemoleucogramei, cel mai banal panel de investigații de sânge, este de 7 ori mai scump în Irlanda, de 5 ori mai scump în Anglia, de 3 ori mai scump în Spania. În privința investigațiilor de tip RMN acesta este dublu în Turcia, iar o mamografie în timp ce la GRAL Medical este 150 de lei, în Spania și Anglia poate fi de aproape 3 ori mai scumpă. (vezi graficul).

Pornind de la această analiză am creat programul ”Destinația ta medicală e GRAL” și punem la dispoziția pacienților toată cunoașterea, resursa umană de top și aparatura ultra modernă comparabilă cu cea din țările în care au fost nevoiți să plece să muncească:

  • 17 laboratoare de analize
  • 38 de centre de recoltare în țară și București
  • 17 clinici
  • 5 spitale oncologice
  • 1200 de medici

Sunați la 0723658189 și colegii noștri dedicați acestui proiect va vor ajută să să aveți grijă de propria sănătate, în timp ce sunteți în concediu și va bucurați de zilele petrecute cu familia.

Comments

comments

Lasă un răspuns