Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > HRI Vitalion de 5 ani in sprijinul sanatatii in Romania

HRI Vitalion de 5 ani in sprijinul sanatatii in Romania


HRI Vitalion
este un supliment naturist creat de renumitul biochimist britanic Terrence Galagher, fondator al Herbal Research Institute din Oxford, membru in consiliul de administratie al Asociatiei Britanice de Medicina Naturista.

HRI Vitalion este utilizat in principal in preventia, ameliorarea si vindecarea bolilor cauzate de osteoporoza si ateroscleroza. Preparatul a fost dezvoltat intre anii 1990-1998, pe baza unor cercetari universitare din Statele Unite si Marea Britanie, si este prezent si in Romania din anul 2006.

HRI Vitalion aniverseaza 5 ani de prezenta in Romania, perioada in care peste 600.000 de cutii de HRI Vitalion au fost utilizate de aproape 20 000 de persoane, cu rezultate remarcabile in vindecarea sau ameliorarea bolilor cum ar fi ateroscleroza, varice, osteoporoza sau diabet.

Tabletele HRI Vitalion reduc depunerile rezultate din calcificari, scad in mod semnificativ inflamatiile si durerile articulare, stopeaza osteoporoza si au efect benefic asupra cresterii masei osoase. Reduc ateroscleroza, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari. In plus, tabletele HRI Vitalion intaresc sistemul imunitar, contribuie la procesele de detoxifiere ale organismului si stimuleaza functiile creierului.

Secretul eficacitatii tabletelor HRI Vitalion este HRI System, un sistem complex de substante active din fructe si plante medicinale, inventie brevetata a biochimistului Terrence Gallagher. Caracteristica HRI System consta in faptul ca extractul de fructe si plante medicinale, cu continut ridicat de antioxidanti, faciliteaza depunerea mineralelor in oase. Componenta si proportiile de substante active din plante medicinale fac ca mineralele sa fie incorporate exact acolo unde este nevoie.

Prezent la aniversarea a 5 ani in Romania pentru HRI Vitalion, profesorul biochimist Terrence Gallagher declara: „La nivel mondial, ca si in Romania, stilul de viata modern are efecte secundare grave asupra starii de sanatate: 5 milioane de romani si 1 miliard de oameni in lume sufera de hipertensiune arteriala, 1 roman din 3 sufera de insuficienta venoasa cronica, 1 din 2 femei si 1 din 5 barbati sufera pe parcursul vietii de osteoporoza. Circa 7% din populatie sufera de diabet, din cauza caruia la fiecare 30 de secunde se amputeaza un picior in lume, iar in Romania sunt circa 600.000 de diabetici diagnosticati. HRI Vitalion usureaza aceste suferinte, mergand chiar pana la vindecarea completa. Ma bucur ca, prin HRI Vitalion, munca mea de o viata si eforturile de cercetare ale Herbal Research Institute redau speranta si bucuria sanatatii atator pacienti, din care aproape 20 000 pana in prezent si in Romania.”

Tabletele HRI Vitalion sunt produse 100% din fructe si plante medicinale care corespund conditiilor stricte de productie ecologica. Pe parcursul prelucrarii componentelor, compusii organici valorosi sunt pastrati, datorita metodelor unice utilizate.

Produsele HRI Vitalion sunt fabricate de catre Surepharm Services Ltd. din Oxford, unitate de fabricatie de medicamente si suplimente alimentare, cu dotari si tehnologie ultramoderne. Fundalul stiintific, vital pentru calitatea inalta a produselor, este asigurat de catre Centrul de Cercetare HRI (Herbal Research Institute).

Produsul finit este autorizat de catre Ministerul Sanatatii din Marea Britanie, precum si de catre Autoritatea de Reglementare a Medicamentelor (MHRA). Produsele sunt autorizate de catre Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania (nr.1122/24.04.2007 seria AA)

« Salut prezenta HRI Vitalion in Romania si ma bucur ca toti cei preocupati de prevenirea sau vindecarea bolilor ca osteoporoza, ateroscleroza sau afectiunile vasculare au la dispozitie acest remediu natural si foarte eficient. Sistemul de substante active creat de Herbal Research Institute si de profesorul Gallagher este un exemplu minunat despre cum ne putem folosi de evolutia stiintei si tehnologiei pentru a fructifica forta vindecatoare a naturii. », a spus Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Nutritionist acreditat CIO.

In Romania societatea comerciala Vitalion SRL a fost infiintata in 2006, ca reprezentant al producatorului, prezent deja in Europa de Est in Ungaria, Slovacia si Serbia. Primul produs a ajuns in farmacii in septembrie 2007, iar in prezent este disponibil in farmacii si magazine naturiste in intreaga tara.

„Avand in vedere ca Romania se situeaza pe locul 3 in lume la mortalitatea din cauza bolilor cardiovasculare, ca 61% din decese in Romania sunt provocate de afectiunile cardiovasculare, iar accidentul vascular cerebral este prima cauza a deceselor in Romania, consider ca avem nevoie atat de o solutie pentru preventia acestor boli, cat si pentru vindecarea si ameliorarea simptomelor acestora. HRI Vitalion este aceasta solutie. In cei 5 ani de cand activam in Romania, HRI Vitalion a ajutat deja aproape 20.000 de persoane, care si-au protejat si imbunatatit sanatatea. Si pe viitor, HRI Vitalion este aici pentru a veni in sprijinul sanatatii pacientilor din Romania”, a declarat Dr. Iosif Balin, Director de Dezvoltare Vitalion in Romania.

  • Pretul suplimentelor HRI Vitalion este de 90 lei/cutie de 50 tablete.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus