Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > In martie, Medsana iti ofera un pachet special de servicii

In martie, Medsana iti ofera un pachet special de servicii

Pentru ca Martie este Luna Femeii, Medsana este alaturi de tine in aceasta luna speciala si ti-a pregatit Medsana LadyCare, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fata de tarifele obisnuite.

Cu acest pachet iti poti verifica rapid starea de sanatate, ca sa nu iti faci griji ca o problema medicala ar putea sa iti intunece zilele senine de primavara.

Serviciile medicale incluse in pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sanatatii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.

Oferta este disponibila in doua variante:

  • Medsana LadyCare, pentru femei pana la 40 de ani, care include multiple examinari ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie san bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate si o serie de alte examinari specifice)
  • Medsana Lady Care+, pentru femei peste 40 de ani, care ofera in plus o mamografie bilaterala si un set de analize hormonale.

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul Medsana LadyCare se face cu programare prealabila, la numarul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot in luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse in pachetul Medsana LadyCare si efectuate in centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti, primesti o reducere de 10% fata de lista de tarife obisnuite.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus