Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Lipton reinventeaza gustul ceaiului verde si alb

Lipton reinventeaza gustul ceaiului verde si alb

Inovatia pe care Lipton o aduce este aceea de a oferi consumatorilor toate beneficiile ceaiului verde si alb alaturi de un gust delicat, lipsit de tenta amaruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate in mod obisnuit. Noua gama de ceaiuri Lipton ofera, pe langa gustul special, si un continut bogat in flavonoizi.

Dr. Gheorghe Mencinicopschi explica: „Flavonoizii sunt o categorie importanta de fitonutrienti (substante active din plante), cu efecte benefice pentru organism si care este bine sa faca parte din dieta noastra zilnica. Flavonoizii se gasesc in mod natural in afine, ceapa rosie, mere, diferite tipuri de ceai si ciocolata neagra. Cantitatea cea mai mare se gaseste in ceaiul verde si in cel alb. Consumul de flavonoizi este in mod clar asociat cu scaderea riscului de aparitie a bolilor cardio-vasculare, aceste substante protejand inima si vasele de sange. In plus, se pare ca flavonoizii sunt implicati in prevenirea diferitelor afectiuni cronice – obezitatea, diabetul si declinul functiei cognitive”.

Dr. Mencinicopschi adauga: „Ceaiul verde si ceaiul alb Lipton reprezinta unele dintre putinele ceaiuri de pe piata care respecta in totalitate cerintele de productie si de ambalare, astfel incat proprietatile plantelor nu sunt deloc afectate”.

  • Lipton verde si Lipton alb sunt doua tipuri de ceai obtinute din acelasi arbust, denumit Camellia Sinensis. Diferenta dintre ceaiul verde si ceaiul alb este data de procesul de preparare. Astfel, ceaiul verde este obtinut din cele mai tinere frunze ale plantei Camelia Sinensis, iar ceaiul alb este obtinut din mugurii si vlastarii acestui arbust de ceai.
  • Noua gama de ceai verde se gaseste pe piata in variantele Green Mandarin Orange (cu bucatele de mandarina si portocala) si Green Intense Mint (cu frunze de menta), la pachete cu 20 de pliculete piramidale.
  • Gama de ceai alb propune 2 sortimente: White Raspberry (zmeura) si White Pomegranate (rodie), la pachete de 20 de pliculete piramidale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus