Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Clinica pentru copii Dr Leahu, locul unde cel mic se simte ca acasă

Clinica pentru copii Dr Leahu, locul unde cel mic se simte ca acasă

Copilul tău are nevoie de sprijinul tău toată viaţa, mai ales atunci când face primii paşi în această lume. Tu eşti cea care trebuie să îi arate ce trebuie să facă pentru a deveni un adult încrezător, cu un zâmbet minunat şi cu speranţa că totul va fi bine! De aceea, este important să te ocupi de toate aspectele ce ţin de sănătatea lui, inclusiv de dinţişori.

Doar având grijă de el şi învăţându-l de mic regulile de igienă orală, vei fi sigură că nu va avea probleme cu dantură pe viitor şi că va da mereu atenţia cuvenită acestui subiect.

Foarte mulţi adulţi au dezvoltat de-a lungul timpului afecţiuni grave ale dinţilor, deoarece nimeni nu le-a insuflat din copilărie importantă respectării regulilor de igienă orală şi nu le-a explicat cel mai simplu lucru, de la care pornesc majoritatea afecţiunilor: cum se realizează un periaj dentar corect? Acesta este primul şi poate cel mai important pas care trebuie discutat cu cel mic. Atât timp cât ştie cât şi cum să îşi spele dinţişorii, există mari şanse să meargă la medicul dentist doar la controalele periodice.

Noi, cei de la Dr Leahu, ştim cât de important este că prichindelul să păşească încrezător în această societate. Pentru că ne dorim să ne dedicăm întreagă atenţie şi experienţă găsirii celor mai bune soluţii pentru cei mici şi mari, am deschis clinica stomatologică pentru copii Dr Leahu Pipera. Aici, folosim cele mai bune materiale şi tehnologie de ultima ora pentru a redă zâmbetul celor mici fără că aceştia să simtă durere.

Îţi vom explică cu drag şi răbdare fiecare pas specific unei igiene orale corespunzătoare a copilului şi nu numai: de la efectuarea unui periaj corect, până la importantă folosirii atei dentare, pentru că tu să îi poţi supraveghea periajul şi să îl corectezi cu blândeţe atunci când greşeşte.

De asemenea, este extrem de important să vii cu copilaşul de cel puţin 2 ori pe an la control la clinică stomatologică pentru copii Dr Leahu Pipera, pentru că un specialist să îi ţină sub observaţie dantură şi să prevină eventuale probleme care pot apărea.

Nu merge la dentist doar în cazul în care princhindelul acuză dureri, deoarece, de multe ori, infecţia care n-a fost tratată la timp a dus chiar şi la pierderea dinţilor, că să nu mai vorbim de dureri şi de trauma suferită.

Poţi preveni foarte uşor aceste neplăceri, printr-un simplu control realizat la clinică stomatologică pentru copii Dr Leahu Pipera. Este indicat să îl duci pe cel mic la aceste controale de rutină începând cu vârstă de 1 anisor. Astfel, îl vei obişnui cu un mediu plăcut, în care vom face tot posibilul să se simtă bine şi să îi redăm zâmbetul luminos. Totodată, îl vei educa de mic cât de importante sunt vizitele la medicul dentist în dezvoltarea lui şi pe tot parcursul vieţii, lucru pentru care îţi va mulţumi înzecit.

Nu de puţine ori auzim de cazuri în care părinţii au ignorat acest aspect sau au dus copiii la diferite cabinete stomatologice îndoielnice, unde au fost trataţi incorect sau superficial. Pe lângă faptul că cei mici au avut de suferit din cauza durerii, iar problemele s-au rezolvat foarte greu, s-au mai ales şi cu o trauma pe viaţă asociată cu medicul dentist.

Nu lasă sănătatea copilului tău pe mâna oricui. La clinică stomatologică pentru copii Dr Leahu Pipera ai certitudinea că cei mici se vor bucura de cel mai bun tratament din partea celor mai pregătiţi specialişti în domeniul stomatologiei, cu o vastă experienţă la activ, care vor găsi de fiecare dată cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor copilaşilor.

Te aşteptăm cu drag să ne vizitezi la clinică stomatologică pentru copii Dr Leahu Pipera, locul unde cel mic se simte că acasă!

Text si foto: Cliniciledrleahu.ro

Comments

comments

2 thoughts on “Clinica pentru copii Dr Leahu, locul unde cel mic se simte ca acasă

  1. Interesant, poate o sa trec si eu cu cea mica pe la cabinet ca i se clatina un dintisor si ii este frica de dentist.

  2. Este esential ca cel mic sa nu se sperie la primele vizite pentru ca daca s-a speriat de la inceput, pe urma ii va fi foarte greu sa scape de aceasta frica.

Leave a Reply