Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Criterii pentru alegerea uniformelor medicale

Criterii pentru alegerea uniformelor medicale

Pe măsură ce sistemul medical a cunoscut o dezvoltare continuu, inclusiv îmbrăcămintea dedicată acestui sector a fost mult îmbunătăţită. În prezent, cei care lucrează în acest domeniu au posibilitatea să aleagă uniforme de o calitate superioară, cu o estetică deosebită. Cu toate acestea, la momentul achiziţiei este potrivit să se aibă în vedere anumite criterii care adăugă un plus produsului.

Criterii importante pentru alegerea uniformelor medicale

Criteriile care pot influenţa pozitiv achiziţia unei uniforme medicale le includ şi pe următoarele:

O uniformă care întruneşte condiţiile de calitate pentru a fi cumpărată este confecţionată din materiale create să reziste, precum bumbacul şi poliesterul. De asemenea, materialele din care este confecţionată o uniformă trebuie să permită curăţarea şi dezinfectarea adecvată.

Uniforma medicală trebuie să fie confortabilă, adică să i se potrivească bine celui sau celei care o poartă, astfel încât să nu îi îngreuneze mişcările. În fond, orice angajat din sistemul sanitar, de la medic, la infirmier, are numeroase sarcini în timpul zilei de lucru şi, îmbrăcaţi optim, se vor descurca cu mult mai bine în activităţi diverse.

Uniformei medicale nu trebuie să îi lipsească nici designul practic şi atractiv. Numărul de buzunare trebuie să fie suficient pentru a putea stoca instrumentele și echipamentele necesare. Pe de altă parte, pentru un plus de siguranţă de sine şi chiar pentru pacienţi, o uniformă trebuie să fie şi atractivă vizual.

Mărimea potrivită este un alt criteriu important pentru achiziţie. O uniformă de mărime optimă pentru cei care o poartă nu va incomoda mişcările, va asigura lejeritate şi o stare de bine.

Nu în ultimul rând, celor care lucrează în domeniul medical le este recomandat să opteze pentru un brand cunoscut, cu o reputație bună pentru calitate și fiabilitate – de exemplu, uniformele medicale WonderWink care se pot achiziţiona din magazinul online Med-Tehica.ro, simplu, accesibil şi rapid.

De ce sunt uniformele WonderWink o variantă de luat în calcul

Brand cunoscut în domeniul medical,  WonderWink oferă uniforme medicale de o calitate superioară şi sunt foarte rezistente. Acestea sunt confenctionate din bumbac şi poliester, materiale confortabile și rezistenţe la uzură. Au un design practic, fiind prevăzute cu buzunare suficiente pentru a putea stoca diverse obiecte de care cei care le poartă au nevoie.

Pentru că se concentrează pe confortul purtătorului, WonderWink oferă o gamă largă de opțiuni/modele pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale. Toate uniformele produse de acest brand pot fi curățate și dezinfectate în mod adecvat, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în mediu medical.

Nu în ultimul rând, WonderWink oferă şi o varietate de opțiuni de preț, astfel încât uniformele sale să poată fi cumpărate şi în funcţie de buget.

Din magazinul Med-Tehica.ro pot fi cumpărate uniforme care se potrivesc nevoilor și cerințelor clienților, care pot să investească în produse potrivite pentru specializările lor: uniforme ușor de curățat și dezinfectat, cu buzunare, confortabile de purtat, pentru chirugie, obstetrică-ginecologie, radiologie, ortopedie; sau uniforme colorate, vesele şi practice, pentru specializarea pediatrie.

Rezumând, uniforma optimă pentru domeniul medical are talie şi lungime potrivite, este lucrată din materiale de calitate, are design atractiv şi răspunde nevoilor de lucru!

Foto: unsplash.com

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns