Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medicina naturista > Cojile de banana albesc dintii

Cojile de banana albesc dintii

Dulci, aromate si cu o consistenta cremoasa, bananele se numara printre cele mai iubite fructe. Dar pe langa gustul lor delicios, acestea au si unele beneficii la care nu te-ai fi asteptat.

Ai nevoie de o banana coapta, dar care mai are nuante verzui la capete. Folosind o banana la acest nivel de coacere te asiguri ca va contine concentratia maxima de potasiu, substanta care are efectul de albire asupra dintilor.

Spala bine banana sub jet de apa, pentru a elimina posibilele impuritati, bacterii sau solutii folosite pentru conservarea acestor fructe.

Curata banana de la varf catre baza, avand grja ca feliile de coaja desprinse sa fie de marime potrivita. Taie coaja de banana in fasii lungi care sa iti permita sa le manuiesti cu usurinta.

Freaca apoi partea interioara a cojii de banana pe dinti, insistand pe fiecare dinte in parte. Pentru ca substantele active din coaja de banana sa aiba efect de albire asupra dintilor tai este nevoie ca aplicarea sa dureze cel putin doua minute.

Pe masura ce trece timpul, potasiul si celelalte substante din coaja de banana vor fi absorbite de smaltul dintilor si va incepe astfel procesul de albire. Spala-te apoi pe dinti cu pasta ta obisnuita.

Afla mai multe despre aceasta AICI

Citeste si despre:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus