Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Mic Dejun repede şi bun la McDonald’s

Mic Dejun repede şi bun la McDonald’s

 

 

Astfel, consumatorii se pot bucura de un Mic Dejun complet la McDonald’s, în fiecare dimineaţă, până în ora 10:00. Meniul are la bază cele mai importante ingrediente pentru un Mic Dejun clasic – ouă şi  legume proaspete, bacon, felii de carne, suc de portocale. Programul reprezintă o alternativă pentru toţi cei care, de cele mai multe ori, din lipsă de timp, renunţă la cea mai importantă masă a zilei. 

 „Întrucât micul dejun este prima masă a zilei, acesta contribuie semnificativ la buna funcţionare a organismului şi la menţinerea unei diete echilibrate. Pe lângă faptul că oferă energia necesară desfăşurării activităţilor de pe parcursul zilei, micul dejun are şi un efect pozitiv asupra dispoziţiei noastre generale.”, recomandă Dr. Alin Popescu, Medic Specialist în Medicină Sportivă

Programul McDonald’s de Mic Dejun se adresează în special persoanelor cu un stil de viaţă dinamic, pentru care timpul este foarte important. Platforma are la bază principiile McDonald’s: Varietate – prin oferirea unei game diversificate de produse adaptate cerinţelor consumatorilor,  Valoare  – prin ofertele de meniu care alcătuiesc o masă completă, la un preţ accesibil şi Rapiditate – prin reţeaua extinsă de restaurante, cât şi prin promptitudinea cu care McDonald’s îşi onorează fiecare comandă. 

„Ne mândrim cu faptul că suntem primul lanţ de restaurante din România care le oferă consumatorilor posibilitatea de a-şi începe ziua cu un Mic Dejun consistent, format din produse specifice acestei mese: omletă, ouă ochiuri, sandvişuri cu legume proaspete. Încă din 2010, anul în care am demarat acest program, am extins oferta de meniu cu produse noi, pe gustul fiecăruia.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.  

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus