Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Nico si Nicola canta pentru viata

Nico si Nicola canta pentru viata


Nico si Nicola au cantat weekend-ul trecut pentru toti cei care sunt alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal. Sustinatoare ale campaniei umanitare „1 pachet = 1 vaccin”, Nico si Nicola au facut astfel apel la mamele din Romania sa se uneasca pentru a lua parte impreuna cu Pampers si UNICEF la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuti din tarile afectate de tetanos.


Prin c
ampania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers si UNICEF continua sa stranga fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mamici si bebelusilor din tarile afectate de aceasta maladie.

Acestei initiative i s-a alaturat, inca din 2009, lantul de magazine Real. In 7 mai 2010, in magazinul Real Vitan din Bucuresti, Nico a cantat pentru toti cei care intind o mana de ajutor copiilor mai putin norocosi si a donat produse Pampers destinate maternitatilor din Bucuresti, in urna special amenajata:

Sunt convinsa ca muzica poate uni milioanele de mamici din intreaga lume. Melodia campaniei reuseste sa ne apropie si sa ne faca mai puternici, pentru a putea ajuta si copilasi din colturi poate uitate de lume”, a declarat cantareata.

La randul sau, lantul de magazine Auchan, si el sustinator al campaniei Pampers-UNICEF, a gazduit sambata concertul Nicolei, care a cantat in calitate de sustinator al campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Nicola i-a invitat pe toti parintii sa se alature luptei pe care Pampers si UNICEF au demarat-o pentru a elimina tetanosul neonatal:

Sustin campania Pampers – UNICEF si incerc ca printr-un gest mic, sa pot oferi ceva de pret: sansa unei alte mame de a-si tine copilul in brate, in fiecare zi”, a declarat cantareata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus