Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Noul ROM biscuit inaugureaza, in premiera in Romania, Muzeul Pasiunilor Neterminate

Noul ROM biscuit inaugureaza, in premiera in Romania, Muzeul Pasiunilor Neterminate

De cate ori ti-ai facut abonament la sala si ai abandonat dupa doar doua saptamani? Dar ultimul proiect lasat balta pentru pagina de Facebook ti-l amintesti? Sau teancul de carti cu semnul la pagina 20 pe care il pastrezi pe noptiera? Noua imagine a batonului ROM biscuit valorifica acest obicei al romanilor si, de aceea, le aduna pe toate intr-un singur loc pentru a le da zvacul necesar sa fie duse la bun sfarsit.

Pornind de la obisnuinta romanilor de a abandona lucrurile incepute, Rom biscuit a inaugurat Muzeul Pasiunilor Neterminate, miercuri, 23 mai, la GRAND CAFE Van Gogh.

Vedete, bloggeri si fani ROM si-au expus pasiunile abandonate si le-au sustinut cum au stiu mai bine. Timp de 3 zile, muzeul va ramane deschis publicului, astfel: miercuri si joi intre 11:00 si 24:00, vineri intre 11:00 si 19:00, in incinta GRAND CAFE Van Gogh din Strada Smardan nr. 9, in Centrul Vechi al Capitalei. Intrarea este libera.

Printre vedetele care au fost prezente la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate s-au aflat si cei doi castigatori ale celor mai cunoscute competitii muzicale din Romania – Stefan Stan, castigatorul Vocea Romaniei si Andrei Leonte, castigatorul X Factor. ROM biscuit se adreseaza tinerilor care apreciaza gustul de Rom autentic si, totodata, aduce in prim plan un beneficiu al batonului: un plus de zvac. Batonul ROM biscuit pastreaza aceeasi reteta pentru un gust intens de rom si il completeaza cum nu se poate mai bine – cu bucati crocante de biscuit pentru portia perfecta de zvac.

“ROM biscuit are acelasi gust intens de rom, la care am adaugat bucati de biscuit crocant, zvacul perfect ca sa duci la bun sfarsit lucrurile incepute. Romanii sunt talentati, creativi, destepti, frumosi, insa, de multe ori, se lasa prada neincrederii, lipsei de timp si de curaj si uita catre ce au tintit. ROM vine in sprijinul lor cu un zvac si ii incurajeaza sa termine ce au inceput,” – Gabriela Munteanu, Marketing Manager Kandia Dulce.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus