Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Nu lăsăm pe nimeni în urmă! 

Nu lăsăm pe nimeni în urmă! 

În această perioadă dificilă pentru noi toți, multe persoane care folosesc scaune rulante sunt în imposibilitatea de a se aproviziona cu produse de protecție și îngrijire a sănătății, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

Fundația Motivation România a decis ca, începând cu luna mai, donațiile prin SMS cu textul ACTIV la 8844 să fie utilizate pentru pregătirea și expedierea unor seturi de produse de îngrijire și protecție a sănătății. Acestea vor ajunge la copii și adulți cu dizabilități, beneficiari ai Fundației Motivation.

Alte modalități prin care sunt alături de persoanele care folosesc scaune rulante, chiar și de la distanță, sunt punerea la dispoziție a Telefonului Utilizatorului de Scaun Rulant – 0800.030.762, apelabil gratuit, un program de mentorat prin care persoanele cu leziune medulară sunt îndrumate spre o viață independentă și aplicația mobilă MotiActiv, care transmite săptămânal sfaturi despre o viață activă în scaunul rulant. Cele 15 echipe regionale Motivation sunt la doar un telefon distanță.

Și tu poți ajuta ca să #schimbămvieți în bine, printr-o donație de 2 euro lunar prin SMS cu textul ACTIV la 8844, prin redirecționarea celor 3.5% din impozitul pe venit spre Motivation, până pe 25 mai, sau dând vestea mai departe despre programele noastre.

Chiar și acum sunt povești în care putem schimba ceva.
Nu lăsăm pe nimeni în urmă! 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns