Legumele si fructele lui februarie

Mai avem doar o lună până vine primăvară. Până la venirea trufandalelor, nu strică o lista cu fructe şi legume de sezon. Am făcut o listă cu legumele şi fructele lui februarie ca să nu ratezi bunătăţile de sezon.  Unul din principiile vieţii sănătoase spune că a consumă, în primul

S-a deschis Școala Raw-Vegan

Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw vegan, a anunțat deschiderea Scolii Raw Vegan RawCoco în cadrul evenimentului de lansare a primei sale cărți, publicată de Burda Romania, "Sănătate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentație. Pas cu pas." care a avut loc miercuri,

Nutriție – alb sau negru?

Care-s mai bune dintre alimentele considerate oricum sănătoase în ambele variante coloristice? Când vine vorba de alimente, cu cât sunt mai deschise la culoare, cu atât sunt mai procesate și, prin urmare, au mai multe restricții, fiind lipsite de substanțe nutritive și totodată dăunătoare sănătății. Totuși, unele alimente albe aduc numeroase

Lămâia, regina fructelor de sezon

Nu-i deloc exagerat s-o numim fructul cu 1.001 talente. De la îngrijirea sănătății și frumuseții până la gătit sau curățenie în casă, lămâia e întotdeauna de ajutor. Purifică organismul, întărește imunitatea, reduce colesterolul, previne ridurile, estompează petele de pe piele. Tot mai multe studii demonstrează calitățile medicinale și cosmetice ale lămâii.

4 alimente care previn cancerul de san

Există o legătură certă între alimentaţie şi unele dintre cele mai grele şi grave afecţiuni. Legătura dintre alimentaţie şi boli este făcută prin intermediul hormonilor care sunt foarte sensibili la anumiţi nutrienţi. Unul dintre mineralele asimilate de organism din alimente, şi care influenţeaza substanţial hormonii feminini este seleniul. Seleniul are

Nucile, sănătate curată

Fructe oleaginoase deosebit de hrănitoare și apreciate pentru miezul gustos, nucile aduc organismului beneficii greu de egalat, ţinând la distanţă multe boli care ne dau târcoale. Nucile sunt foarte bogate în minerale (fosfor, magneziu, zinc, fier, calciu, iod, sodiu, potasiu), acizi graşi nesaturaţi, peste 20 de aminoacizi, vitaminele A, E, B,

Pagina 20 din 95« Prima...10...1819202122...304050...Ultima »