Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Dieta si fitness > (P) Cum sa ai un corp mai frumos

(P) Cum sa ai un corp mai frumos


Daca vrei sa ai un corp frumos si sa slabesti,
este posibil sa te fi concentrat pe practicile gresite in loc sa alegi tratamentul cu cele mai bune rezultate. Acesta este destul de putin cunoscut la noi, dar foarte popular in alte tari. Dar inainte de a vedea care sunt beneficiile, trebuie sa intelegi ce este acela un sistem limfatic. Sistemul limfatic este intr-un fel al doilea cel mai important sistem circulator din organism. Este un sistem de aparare impotriva infectiilor si bolilor, dar neavand un sistem de pompare propriu (precum cel sangvin) acesta este dependent de miscarile corpului sau functia respiratorie care ajuta limfa sa circule prin vasele si nodurile limfatice pentru a elimina toxine si lupta impotriva bolilor. Iar daca ai un stil de viata majoritar sedentar, sistemul tau limfatic este cu siguranta afectat. 

 
Aici intervine un masaj pentru drenaj limfatic  care determina circulatia limfei si trecerea ei prin nodurile limfatice in care este curatata. Acesta are ca efect reducerea aparitiei celulitei, mai ales daca masajul se face inainte ca aceasta sa devina proeminenta si previne aparitia varicelor sau tromboflebitei. Un astfel de drenaj,  realizat la un centru spa precum Beautyferia unde intalnesti specialisti care stiu cum sa realizeze un astfel de masaj pentru a fi eficient si sigur, detoxifica total organismul. Astfel vei observa cum dispar acneea sau iregularitatile pielii, cum te vei simti mai bine in perioada pre-menstruala si cum vei pierde kilograme in plus.
 
Un corp frumos este in primul rand un corp sanatos, iar un sistem limfatic care nu este complet functional, ceea ce este adevarat la majoritatea persoanelor care lucreaza exclusiv la birou sau stau excesiv de mult in masina, poate duce la probleme precum varice, celulita, tromboflebita, luare in greutate, acnee, picioare umflate si rezistenta scazuta la boli.
 
Veste buna este ca printr-un drenaj limfatic realizat regulat, un masaj care se simte chiar foarte bine, poti elimina aceste probleme. Insa este foarte important sa realizezi acest drenaj doar la un salon spa care are specialisti antrenati pentru a gasi si stimula nodurile limfatice si aplica exact atata presiune cat este necesar. Unul din spa-urile specializate in acest tip de tratament este Beautyferia, o oaza de relaxare cu personal preocupat de remodelarea trupului prin tehnici care aduc sanatate si bunastare. 
 
Powered by SEO monitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus