Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > (P) Cum sa alegi cea mai buna clinica de ginecologie

(P) Cum sa alegi cea mai buna clinica de ginecologie


Din fericire, exista si clinici care ofera curatenia, profesionalismul si discretia pe care si-o doresc toate femeile
si mai ales specialisti care te fac sa te simti confortabil chiar si in timpul unor proceduri invazive. 

 Inainte de a alege o anumita clinica de ginecologie din Bucuresti afla mai multe despre serviciile oferite si despre doctorii care te vor consulta.

  
Clinicile serioase vor avea intotdeauna o lista a doctorilor cu scurte descrieri si chiar poze. Preturile ar trebui sa fie la vedere, afisate pe site, ca sa stii cat te va costa un consult sau o ecografie transvaginala, fara sa ai surprize neplacute la cabinet.
 
Daca clinica pe care ai gasit-o are site, probabil ca are si conturi pe retelele sociale. Verifica-le si pe acestea si vezi ce pareri au clientii care au apelat deja la serviciile oferite si cum raspunde clinica intrebarilor adresate. Tot pe profilul de Facebook sau Twitter de cele mai multe ori gasesti poze din clinica, daca acestea nu exista deja pe site. 
 
Un alt mod simplu de a vedea cum este relatia cu clientii este sa suni pentru a pune cateva intrebari sau pentru a face o programare. Din modul in care ti se raspunde la intrebari poti sa iti dai seama cat de bine vei fi tratat la fata locului. Cauta pe site si eventualele promotii sau pachete de servicii. Uneori vei putea sa obtii o gama mai variata de servicii la un pret mai mic daca le achizitionezi in cadrul unui pachet. 
 
Hilmi Medical Center, una dintre clinicile apreciate din Bucuresti, recomanda serviciile medicale sub forma de abonamente deoarece acestea pot duce la economii importante si acces la toate specialitatile. 
 
Alege inteligent inca de la inceput pentru a putea gasi o clinica de incredere la care poti apela cu inima usoara ori de cate ori ai nevoie si la care poti veni chiar si cu familia. Este bine sa ai pe cineva alaturi pentru a avea grija de sanatatea ta.
 
Powered by SEO monitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus