Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > (P) Tensoval Comfort are grijă de inima ta!

(P) Tensoval Comfort are grijă de inima ta!


„Ce nu ştii, nu te doare” – iată o vorbă populară, care aplicată în cazul hipertensiunii arteriale (HTA), poate avea urmări grave. Tensiunea arterială crescută, medical -hipertensiune arterială, este una dintre cele mai cunoscute afecţiuni asimptomatice (fără simptome) cu efecte negative majore asupra sănătăţii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodică a valorilor tensiunii. 

La nivel global, statisticile privind HTA sunt îngrijorătoare: peste 1 miliard de persoane suferă de această afecţiune, 1 din 5 decese fiind cauzat de HTA sau complicaţiile acesteia. În România mai mult de jumatate (51,4%) din populaţia de peste 45 de ani are hipertensiune şi doar 1 din 2 persoane adulte îşi cunoaşte valorile tensiunii arteriale. 
 
Pentru a creşte gradul de conştientizare privind importanţa controlului tensiunii arteriale şi pentru a contribui la îmbunătăţirea acestor statistici, Tensoval împreună cu Liana Stanciu lansează campania: „Tensoval are grijă de inima ta! Gastronomie fără tensiune.” "Din experienţă am învăţat că tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie să ne jucăm. În fiecare casă ar trebui să existe un tensiometru." – Liana Stanciu
 
Campania subliniază atât importanţa unei monitorizări regulate a tensiunii, cât şi necesitatea preocupării pentru o alimentaţie echilibrată, cu reale beneficii pentru inimă.
 
Cu Tensoval Comfort monitorizarea curentă a tensiunii arteriele se poate face acasă, uşor şi exact. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de braţ, care permite măsurarea automată a tensiunii arteriale şi a pulsului. Fiind validat clinic, măsoară cu exactitate valorile tensiunii, este foarte uşor de folosit, inclusiv de către persoanele în vârstă şi beneficiază de 3 ani garanţie şi service de la producător.
 
Şi pentru că majoritatea dintre noi apreciem o masă copioasă, uitând  de implicaţiile negative pentru sănătate, Tensoval propune gastronomie fără tensiune într-un pachet promoţional dedicat persoanelor hipertensive.
Astfel, la achiziţia unui tensiometru Tensoval comfort veţi beneficia de un pachet promoţional. Detalii despre acesta găsiţi pe www.hartmann.ro 
 
Campania este valabilă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013, în farmaciile Dona, Catena, HelpNet, Centrofarm, Remedia, Gedeon Richter, Ropharma etc. şi în farmaciile individuale partenere.
 
O campanie HARTMANN România.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus