Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Medical > Perioada menstruala poate avea impact pozitiv

Perioada menstruala poate avea impact pozitiv

A fi femeie inseamna sa dai dovada de un spirit activ si deschis in relatiile cu cei din jur. In fiecare luna, o multime de evenimente si de ocazii se intrepatrund cu „acele zile de feminitate” in care, o data in plus, trebuie sa-ti pui in valoare psihicul puternic. De-a lungul timpului, femeile au invatat ca „zilele delicate” nu reprezinta un dezavantaj, ci pot fi transformate in momente in care calitatile personale sa fie puse in valoare.

Completeaza Always Happy Quiz si descopera cat de fericita esti!

Aminteste-ti permanent faptul ca perioada menstruatiei este un semn al sanatatii si, in plus, un semn natural al feminitatii. Este o perioada de redescoperire a propriului corp si un motiv de a sarbatori sanatatea. In aceasta perioada, trebuie sa ai o atitudine pozitiva si sa te bucuri de relatiile cu ceilalti.

S-a demonstrat ca perioada menstruala poate avea un impact pozitiv asupra relatiilor de prietenie, in special cu persoanele de sex feminin. 90% dintre femei trec mai usor peste aceste zile daca impartasesc prietenelor situatiile cu care se confrunta. In aceasta perioada, este fireasca tendinta de a vorbi cu prietenele. Aceste discutii au scopul de a ne conecta emotional unele cu altele.

  • Esti libera sa te bucuri de tine si prietenele tale! Bucura-te de fiecare zi a lunii si intra pe site-ul www.always.ro. Always ti-a pregatit multe surprize si premii care te asteapta in fiecare saptamana, in perioada 6 aprilie – 3mai 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus