Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Salamul de Sibiu – Coniac – Editie de colectie

Salamul de Sibiu – Coniac – Editie de colectie

Potrivit tehnologilor de la Salbac SA – companie din cadrul Grupului de firme Agricola Bacau – si a echipei de marketing, povestea salamurilor crude uscate de la Agricola Bacau isi proiecteaza cu originalitate traditia unicitatii intr-o perspectiva asteptata de exploratorii moderni.

„Daca esti un <cautator> de gusturi si arome, cu acest sortiment deosebit poti descoperi cotloane nebanuite ale simturilor – pe scurt, noi satisfactii”, spune Carmen Gavrilescu, Marketing Manager. „Special pentru acest tip de consumatori, Agricola Bacau a combinat cu indrazneala robustetea carnii de porc cu rafinamentul inconfundabil al coniacului romanesc. Rezultatul: un Salam de Sibiu de colectie”.

Maturarea timp de 90 de zile si mucegaiul nobil utilizat au conferit, prin certitudinea experientei echipei Salbac, un gust unic, satinat, dedicat tuturor celor care onoreaza Agricola Bacau prin rigoarea asteptarilor lor: adevaratii cunoscatori.

Reteta traditionala, romaneasca, in care ingredientele naturale sunt pastrate intr-o forma veritabila, fara adaosuri, numai din carne macra si slanina tare, imbinate cu condimente traditionale, afumarea naturala cu lemn de esenta tare, stagionarea indelungata si mucegaiul nobil utilizat concretizeaza gustul unic al acestui produs pretios.

  • Salamul de Sibiu – Coniac – de la Agricola Bacau este comercializat in editie limitata in retelele internationale de tip hiper si supermarket si in magazinele Agricola Bacau.
  • Agricola Bacau detine pozitia de lider pe segmentul Salam Sibiu comercializat pe piata din Romania.
  • Salamul de Sibiu fabricat in Bacau pleaca spre cunoscatori din 1976, fiecare baton fiind gata de comercializare dupa o perioada de atenta maturare de 90 de zile.


Lasă un răspuns

Sus