Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Savureaza fiecare moment cu noile: Nestle Musli Crocante!

Savureaza fiecare moment cu noile: Nestle Musli Crocante!


Vitalitatea si buna dispozitie se reflecta inca de la primele ore ale diminetii, când la micul dejun, prin alegerile nutritionale pe care le facem, ne asiguram un bun start al zilei.

Pentru a face fata mai usor tuturor provocarilor cotidiene si pentru a te bucura de un gust unic si irezistibil, cerealele integrale Nestle Musli favorite sunt acum alaturi de tine cu 2 produse inovative: Musli Granola cu Fulgi de cereale, Migdale si Alune de padure si Musli Granola cu Fulgi de cereale si aroma de Capucino, ambele in format de 260 g.

Noile Nestle Musli Crocante reprezinta combinatia unica de ingrediente alese cu grija, la care se adauga amestecul crocant cu fulgi de cereale integrale, ce iti ofera o savoare pe masura!

Gama cerealelor Nestle Musli este, de asemenea, o sursa de fibre ce constituie elemente esentiale ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Segmentul Nestle Musli mai cuprinde:

3 sortimente de cereale de mic dejun, in ambalaje de 350 g si 320 g – Nestle Musli Traditional, Nestle Musli Tropical si Nestle Musli mar si scortisoara si 3 sortimente de batoane cu cereale integrale in ambalaje de 40 g – Nestle Musli Capsuni, Nestle Musli Visine si Nestle Musli Ciocolata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus