Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Scapa de burtica in 12 ore!

Scapa de burtica in 12 ore!

Ai doar o jumatate de zi pentru a castiga la loc abdomenul plat? Stai linistita, poti scapa de balonare in timp record. Iata cum:

EVITA LEGUMELE PREPARATEhttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/1215989-art.jpg
Esti convinsa ca o farfurie de legume preparate te va ajuta sa tii sub control balonarea? Nu e mereu asa. Daca ai un stomac sensibil sau traversezi o perioada de stres, ai putea obtine chiar reactia adversa. Asa ca incearca sa eviti legumele preparate sau sa le mananci doar in cantitati moderate.

LIBER LA SALATA VERDE!
Salata verde contine apa si nu provoaca fermentatie in aparatul digestiv. Mai mult decat atat, fibrele crude stimuleaza rapid circulatia intestinala, iar burtica ta va ramane plata.

BEA SUCURI NATURALE DIN FRUCTE
Sucurile naturale din fructe sunt bogate in apa, saruri minerale, vitamine si nu contin fibre (prezente in fructele intregi) care ar putea sa-ti creeze probleme daca ai un intestin „iritabil”.

INCREDE-TE IN OUA
Consuma trei oua la o masa, fara nimic altceva. Te vor ajuta sa obtii o talie de viespe pentru ca nu contin fibre si satura. Este insa o strategie pe care nu o poti folosi decat in cazuri exceptionale, deoarece din punct de vedere dietetic nu este corecta.

  • NU UITA! In mod normal, poti manca pana la patru oua pe saptamana, dar nu mai mult de doua pe zi.

APA: INGREDIENTUL SECRET
Pentru a te dezumfla in timp record bea, bea, bea. Dimineata, in locul clasicului mic dejun, multumeste-te doar cu… un litru si jumatate de apa. Nu esti obisnuita sa bei dimineata atat de multe lichide? Macar o data poti incerca sa faci un mic efort. Va fi destul de obositor, dar nu trebuie sa bei toata apa in 5 minute. O ora este de ajuns: stai relaxata pe scaun si inghite cate un pic de apa, cu rabdare si calm, pana termini o sticla cu apa plata.

ARTICOL PRELUAT DIN REVISTA  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus