Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Fitness > Secretele femeilor suple

Secretele femeilor suple

Am tras cu ochiul la secretele femeilor suple, le-am aflat și le spunem în gură mare că să le audă toată lumea. Femeile suple au o strategie pe care o respectă și care le-a intrat în rutină zilnică. Acesta este motivul pentru care ele nu au probleme cu siluetă.

Iată cele mai bine păzite din secretele femeilor suple.

Stau jos, mananaca încet, fac lungi conversații în timpul mesei și mănâncă la ore fixe. Toate la un loc înseamnă că salvează sute de calorii în fiecare zi fără să sufere de foame. Mancartul încet, la ore fixe este o bună strategie care te ajută să menti la valori constante glicemia, secreția de insulină și senzația de foame.

Au un program variat și se mișcă mult. Monotonia este un mare păcat al zilelor noastre. Facem în fiecare zi același și același lucru. Unul din secretele femeilor suple este că merg pe variație. Ele sunt cele care merg la premiere, ele sunt primele la concerte, ele planifica excursiile în grup, ele organizează petrecerile surpriză. Urmează-le exemplu și încearcă să-ți divesifici programul zilnic. Fă un ocol în durmul spre casă, organizează o petrecere, dar fără un motiv anume și pleacă în weekend fără să faci o planificare riguroasă a programului.

 Merg la sală și fac mișcare. și acesta este unul din secretele femeilor suple, dar nu-l luă adliteram. Femeile slabe fac mișcare, dar marele secret este că fac mișcare în fiecare zi. Ideal este să faci mișcare în fiecare zi cel puțin 30 de minute.

Se răsfață! Unul din cele mai bine păzite din secretele femeilor suple este că ele se răsfață, dar o fac inteligent. își permit excese culinare, dar rar și în cantități mici, pentru că a tânji după ceva dulce este mai dăunător psihicului decât este fizicului. Iar un psihic chinuit se descărcă prin poftă de mâncare exagerată. în plus merg la sauna și fac masaj, nu des dar constant.

Se hidratează. Femeile suple nu suferă deloc din cauza deshidratării și beau apă multă în fiecare zi. Asta le ajută să-și țină metabolismul activ, să fie pline de energie (dacă ești deshidratată este obosită și lipsită de vlagă), în plus elimină toxine (iar tenul lor străluceste), iar consumul suficient de apă este cea mai bună metodă care previne edemele (astea înseamnă inclusiv pungi la ochi și celulită).

 Acum ai aflat secretele femeilor suple și tot ce trebuie să faci este să profiți de pe urmă lor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

 

Comments

comments

Leave a Reply