Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Alimentație și diete > Sucuri care te intineresc

Sucuri care te intineresc

O colecție de sucuri care te întineresc, efectiv, organizate după culoare și câteva din efectele fantastice pe care le au asupra organismului tau. Este ideal dacă vei combina aceste sucuri, câte două-câte trei, dar este și mai bine dacă vei consuma aceste sucuri atunci când fructele și legumele sunt în sezon.

Rubiniu

Bobiţele de rodie despre care chinezii spun că aduc noroc reprezintă o bogată sursă de vitamine şi mine-rale. Sucul ajută la producerea de elastină şi colagen, menţinând astfel elasticitatea şi fermitatea pielii şi întârziind apariţia ridurilor.

Auriu de toamnă

Amestecă într-un blender doi ardei graşi roşii, bogaţi în carotenoide, o substanţă care contribuie la îmbunătăţirea aspectului pielii, cu tot atâţia morcovi, un bucheţel de broccoli şi un măr.

Verde de primăvară

Broccoli este considerat un superaliment, cu importante calităţi antiîmbătrânire şi antioxidante. Dacă nu-ţi place gustul, combină 3-4 bucheţele cu o mână de frunze de spanac, un pahar cu suc de portocale şi un măr.

Roşu pasional

Amestecă trei roşii cu o jumătate de ardei verde, un măr şi o tulpină de ţelină apio, o linguriţă cu sos Worcestershire şi un praf de piper. Antioxidanţii din acest cocteil picant vor împiedica degradarea pielii.

Chihlimbar

Castravetele este bun atunci când îl aplici pe piele, dar, dacă-l consumi sub formă de suc, beneficiile sunt şi mai mari. Amestecă un castravete cu doi morcovi, o tulpină de apio şi două mere şi cocteilul binefăcător e gata!

Roşu de pădure

Afinele sunt printre fructele de pădure foarte bogate în substanţe naturale care stimulează elasticitatea pielii. În combinaţie cu aceeaşi cantitate de măr verde, se transformă într-o băutură plină de calităţi.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Leave a Reply