Esti aici
Femeia.ro > Sanatate > Nutritie > Tnuva lanseaza branza proaspata Cottage cu Ardei Gras

Tnuva lanseaza branza proaspata Cottage cu Ardei Gras


Tnuva te ajuta sa te bucuri de toate bunatatile din natura
specifice toamnei si mareste categoria de produse cottage cheese cu un nou produs inovativ: Tnuva Cottage cu Ardei Gras. Creat din cele mai proaspete ingrediente, Tnuva Cottage Ardei Gras este gustarea perfecta pentru evadarile in natura, pentru adeptii unui stil de viata sanatos, dar si pentru persoanele moderne cu un stil de viata incarcat.

Tnuva Cottage cu Ardei Gras continua reteta mult apreciata – un amestec sanatos de branza proaspata si smantana cremoasa – la care ardeiul gras adauga un plus de savoare. Poate fi servita simpla sau pe felii de paine pentru o masa satioasa.

„Tnuva Cottage cu Ardei Gras vine sa asigure o masa delicioasa la birou, acasa sau in parc, acoperind nevoia de produse de cea mai buna calitate si integrandu-se in stilul de viata sanatos. Am continuat inovarea in materie de gust pentru gama Tnuva Cottage tocmai din dorinta de a satisfice cele mai pretentioase gusturi”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva Romania.

Tnuva Cottage Ardei Gras este disponibila in ambalaj de 175g si are doar 5% grasime. Gama Tnuva Cottage contine acum sase sortimente:

  • Tnuva Cottage 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage 5% grasime, 360g
  • Tnuva Cottage Masline Verzi 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage Marar si Usturoi 5% grasime, 175g
  • Tnuva Cottage Ardei Gras 5% grasime, 175g
  • Tnuva Slim Cottage 2% grasime, 175g

Comments

comments

Lasă un răspuns