Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > 1 2 3 S-a furat un tren

1 2 3 S-a furat un tren

In „1 2 3 S-a furat un tren”, Denzel Washington interpreteaza rolul unui impiegat de metrou, Garber, a carui zi obisnuita de lucru este ruinata de o fapta criminala: deturnarea unui tren. John Travolta interpreteaza mintea criminala aflata in fruntea unei bande de patru infractori care ameninta ca ii vor executa pe pasagerii trenului, daca intr-o ora nu vor primi o rascumparare uriasa. In timp ce tensiunea creste, Garber se foloseste de faptul ca stie fiecare detaliu din subteran ca pe propriile buzunare, incercand sa-i pacaleasca pe raufacatori si sa-i salveze pe ostatici.

Denzel Washington afirma ca a fost atras de acest thriller pentru ca in centrul actiunii se afla un personaj neobisnuit. „El nu este politist, ci un simplu angajat la metrou,” explica actorul. La fel, John Travolta a descoperit ca personajul sau este plin de valente nebanuite: „Cand ai un rol negativ, poti sa-i construiesti singur structura morala, extrem de diversa, si de obicei iesita din tiparele obisnuitului. Intr-un asemenea rol pot sa fiu salbatic si totodata calm, sau dur, sarmant, sau oricum vreau eu.”

„The Taking of Pelham 1 2 3” este un roman de succes al lui John Godey, ecranizat pentru prima data in 1974, cu Walter Matthau si Robert Shaw. In 2009, realizatorii nu considera ca au realizat un remake al filmului clasic, ci mai degraba un film cu identitate proprie. Ei s-au intors la romanul de baza, reluand povestirea ca pe un thriller contemporan si reinventand-o pentru un New York modern.

  • Site oficial: www.catchthetrain.com.
  • Premiera in Romania: 7 august 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus