Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > 10 lucruri de facut inainte de 30 de ani

10 lucruri de facut inainte de 30 de ani

 

Varsta de 30 de ani este considerata, din anumite puncte de vedere o granita. In consecinta sunt cateva lucruri de facut inainte de 30 de ani. Daca luam in calcul ca o femeie poate face ce ii trece prin cap abia undeva dupa 22-24 de ani, pentru cele 10 lucruri de facut inainte de 30 de ani ai la dispozitie vreo 5-8 ani.

Se spune ca viata are 14 etape cruciale din viata ta, intervalul 20-30 este una dintre ele.

In ceea ce priveste granita varstei de 30 de ani ea trebuie sa insemne inceputul deplinei maturitati, multa incredere in propria persoana, preocupare pentru cariera si constructia unei familii. Pana la 30 de ani este perioada nebuniilor, a exceselor, a incercarilor si, mai ales, a experientelor.

Iata cum arata o lista cu cele 10 lucruri de facut inainte de 30 de ani.

1. Invita la dans un tip necunoscut care iti place, intr-un club, indiferent daca este sau nu insotit. Daca iese o aventura nu refuza.
2. Mergi intr-o excursie cu prietenii intr-un loc ciudat, fara sa-ti faci planuri.
3. Incearca o tunsoare excentrica. Foarte excentrica…. sau o culoare nebuna.
4. Ia lectii de dans. Te poti indragosti de profesor.
5. Strange bani un an intreg, apoi doneaza-i!
6. Munceste pana la epuizare, sacrifica un concediu si ramai la job. Calca pe cadavre, daca trebuie, si deschide-ti drumul in cariera.

7. Bea peste limita. Daca intri in conflict cu Politia este perfect! Iesi din incurcatura singura!
8. I-ati pemis de conducere si o masina. O masina la mana a doua. Ia lectii de mecanica de la un amic. Invata sa te descurci din punct de vedere tehnic cu masina, char daca esti singura. Schimba o roata de masina. Incearca o cursa organizata de masini.
9. Invata sa te bati. Sari cu parasuta. Urca pe munte. Fa scufundari.
10. Zboara intr-un loc necunoscut singura. Viziteaza o capitala singura si mergi intr-o vacanta de cateva zile singura. Stai complet singura un an.

Partea cea mai rea este ca pana la 30 de ani timpul zboara prea repede. Iti dai seama de asta la aniversarea de 30 de ani. Asa ca nu rata nimic din ceea ce iti poate oferi viata pana la 30 de ani, dar nu exagera si nu face nimic care nu mai poate fi reparat.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns