Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > 3 zile de cosmar

3 zile de cosmar

video_youtube

In filmul „3 zile de cosmar”, John Brennan (Russell Crowe) si familia lui se confunta cu un incident ingrozitor. Lara (Elizabeth Banks), sotia lui, este acuzata si condamnata pe nedrept pentru o crima oribila. La trei ani de la pronuntarea sentintei, John se zbate nu numai sa-si creasca singur fiul, dar si sa isi salveze sotia, cautand fara incetare o cale de a anula verdictul. Cand judecatorii le resping si ultimul apel, Lara intra in depresie si se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere. Ramas fara alternative, John pune la cale un plan periculos, riscandu-si viata pentru femeia iubita. Cum are la dispozitie doar trei zile inainte de a pierde tot, el porneste intr-o cursa nebuneasca.

La premiera din SUA a filmului „3 zile de cosmar”, Russell Crowe a fost intrebat de catre un reporter ce parere are despre decizia personajului interpretat de el. Raspunsul a fost foarte simplu: „Mi-am pus de multe ori intrebarea aceasta pe parcursul filmarilor. Daca ar fi sa pun pe o hartie lucrurile pe care nu as fi capabil sa le fac pentru sotia mea… as avea o pagina goala. S-ar putea sa fie chiar motivul pentru care a acceptat sa se casatoreasca cu mine.”

Elizabeth Banks a fost de asemenea foarte prinsa de rolul ei: „E usor sa intri in pielea unui detinut in momentul in care ii porti hainele, traiesti intr-o celula si iti petreci timpul vorbind cu oameni condamnati. In timpul filmarilor, am respectat intocmai regulile inchisorii, programul de vizite, iar in unul dintre rolurile gardienilor a jucat chiar un angajat al inchisorii.”

  • Premiera in Romania: 19 noiembrie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus