Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > 4 din 10 femei cheltuie mai mult decat recunosc

4 din 10 femei cheltuie mai mult decat recunosc

Aproximativ 4 din 10 femei, ceea ce reprezinta circa 37%, cheltuie mai mult decat recunosc pe imbracaminte. Acestea nu spun adevarul partenerilor lor despre sumele reale platite pe haine sau pe incaltaminte, si doar un procent foarte mic se simt vinovate pentru faptul ca spun minciuni.

Potrivit aceluiasi sondaj, sondaj la care au participat 1.363 de adulti implicati in relatii stabile de lunga durata, nu doar femeile spun minciuni cand vine vorba despre cumparaturi si banii cheltuiti. Si barbatii au secrete, dar in cazul lor nu imbracamintea este problema, ci gadget-urile. Concret 29% dintre barbati ascund adevarul cu privire la sumele pe care le dau pentru diferite gadget-uri, precum telefoanele mobile, tablete si jocuri video.

Interesant este ca nici femeile, nici barbatii nu au reticente in a spune partenerului de viata adevarul despre sumele cheltuite pentru hainele sau alte lucruri necesare copiilor.
 
Acelasi sondaj mai arata ca barbatii reduc sumele spuse partenerelor dupa o sesiune de cumparaturi, cu aproximativ 110 euro, in timp ce femeile scad cam 70 de euro din pretul real.

  • Cum schimba copiii viata de cuplu

In ceea ce priveste modul in care partenerii incearca sa ascunda unii de altii pretul real al produselor, cea mai frecventa practica este aceea in care ei spun ca achizitia a fost facuta la pret redus sau in urma unei negocieri "la sange", iar pentru "a se pierde urma noii achizitii", multi distrug ambalajele, arunca chitantele si ascund noile obiecte pentru o perioada, pana gasesc momentul oportun pentru a le arata partenerilor.

Si femeile, si barbatii recunosc ca aceste practici au generat conflicte in cuplu. Concret, sondajul arata ca unul din cinci respondenti au spus ca acest obicei al "cheltuitului in secret" le-a afectat relatia de cuplu, in unele cazuri ajungandu-se la despartire sau chiar la divort.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus