Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > 4 greseli clasice ale femeilor

4 greseli clasice ale femeilor

 

Sunt câteva greşeli pe care femeile le fac atunci când vine vorba de bărbaţi. Sunt atât de clasice încât nici nu ne dăm seama că sunt greşeli, pentru că le punem în practică şi le gândim încă din tinereţe.

Iată care sunt 4 din cele mai întâlnite: 

1. Pot să-l schimb. Deşi toate ştim expresia “Oamenii nu se shimba”, nu o luăm în serios şi suntem convinse că vom reuşi    să-l aducem pe drumul cel bun – adică drumul dorit de noi. Ei bine, nu e adevărat că oamenii nu se schimbă. Ei se schimbă, dar asta doar când vor ei, nu când vrem noi. Aşa că te-ai mai mărita cu el ştiind că şi peste 50 de ani va fiexact ca acum? Dacă răspunsul este nu, mai bine ieşi din relaţie şi nu mai pierde timpul, nici pe al tău şi nici pe al lui.

2. Eu sunt excepţia. Am văzut multe femei inteligente care    s-au aventurat într-o relaţie cu un bărbat cu un istoric romantic nu prea curat. De ce? Pentru că ele spun “ Eu sunt excepţia” sau “Şi-a înşelat soţia, dar asta a fost acum 10 ani, mie nu îmi va face aşa ceva”. Nu spun că nu eşti TU excepţia- poate că eşti – dar sunt şanse şi să nu fi. Eşti pregătită să-ţi asumi acest risc?

3. Nu asculţi. Am ajuns la conlcuzia că un bărbat îţi spune cam tot ce trebuie să ştii despre el în primele luni. Când îţi spune “Eu vreau să mă căsătoresc, dar nu am găsit pe nimeni care să se potrivească cu mine până acum” noi auzim doar “Eu vreau să mă căsătoresc.”. Niciuna nu aude că el spune ”Toate femeile sunt incompatibile cu mine, dar asta nu e din cauza mea”. Şi după un an ne întrebăm de ce ne despărţim în loc să ne căsătorim. Aşa că ascultă-l cu atenţie ca să auzi ce spune, nu ce vrei tu să auzi!

4. Îşi va părăsi soţia pentru mine. Asta e atât de veche încât nici n-ar mai trebui să fie femei care să o creadă. Se jură că o să-şi părăsească soţia ca să fie doar cu tine? Foarte bine, spune-i să te sune când se definitivează divorţul. Asta nu îl va face decât să grăbească procesul, nu?

Ascultă cu atenţie ceea ce îţi spune şi încearcă să nu faci greşelile de mai sus. Astfel vei micşora considerabil şansele de a suferi în dragoste.

Tu ce alte greşeli crezi că fac femeile când vine vorba de bărbaţi? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns