Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > 7 actori sexy din Marea Britanie

7 actori sexy din Marea Britanie

Jude Law

Jude Law apare in toate topurile probabil, insa astazi l-am ales doar pentru ca este sexy sis tie cum sa-ti arate asta atunci cand joaca in filme. Fara alte completari, mi-a placut de el in: Closer, My Blueberry Nights, Alfie, The Talented Mr. Ripley, etc.
 

Ewan McGregor

Ewan, accentual lui delicios si un pahar de vin rosu, asta e tot ce-mi doresc intr-o sambata seara. Ei bine, ma pot multumi cu un actor ce apare pe micul meu ecran in filme precum: Trainspotting, The Pillow Book, Stay, Perfect Sense, etc.
 

Hugh Laurie

Fara discutii, nu-i asa? Doctorul House ne-a luat mintile, atat cu felul in care joaca cat si cu felul in care zambeste sarcastic la fiecare prostioara zisa de altii in serial. Cum altfel am fi aflat atat de multe lucruri despre medicina? Hugh Laurie joaca si in: The Oranges.
 

Jeremy Irons

Probabil nu te va da gata prin aspectul lui fizic daca iti plac doar actorii precum Jude Law. Jeremy Irons m-a cucerit cu felul in care vorbeste si cu timbrul sau vocal: sinistru, senzual, uscat si sarcastic. Mi-a placut de el in: Lolita, The Man in the Iron Mask, The Merchant of Venice, etc.
 

Clive Owen

Superbul Clive Owen are acel ceva dupa care orice femeie s-ar topi instant. Pentru ca suntem norocoase, ne putum bucura ne prezenta lui in destul de multe filme si destul de bune. Mi-a placut in: Closer, Sin City, Shoot`Em Up, I`ll Sleep When I`m Dead, etc.
 

Colin Firth

Nu am recunoscut niciodata insa intotdeauna am avut o slabiciune pentru Colin Firth. Poate pentru ca si-a ales intotdeauna rolurile cu foarte multa atentie si a stiut intotdeauna sa intre in pielea personajelor pe care le-a jucat. Mi-a placut in Mamma Mia, A Single Man, The King`s Speech, Love Actually, etc.
 

Alan Rickman

Nu stiu daca este o alegere sigura insa nu pot sa-l trec cu vederea. Alam Rickman intra in categoria actorilor care iti transmit ceva doar cu o singura privire si cu o replica simpla. Ceva-ul acela rautacios din privirea lui te face curioasa si dornica sa-l vezi in cat mai multe filme. Mi-a placut de el in: Robin Hood: Prince of Thieves, Perfume: The Story of a Murderer, Bottle Shock, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, etc.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus