Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > 7 lucruri de cumparat de Black Friday

7 lucruri de cumparat de Black Friday

Black Friday a intrat şi în conştiinţa comercianţilor români, ceea ce este foarte bine. Iată câteva sfaturi utile pentru tine, astfel încât să profiţi, cu adevarăt, de avantajele acestei zile. Black Friday vine cu oferte si discounturi pe care le poţi folosi, mai ales că luna decembrie este una în care conturile personale au mult de suferit. Cumpărăturile pe care le faci de Black Friday pot să fie un ajutor important pentru bugetul oricărei familii.

Ce este indicat să cumperi de Black Friday?

1. Haine. Orientează-te către magazinele online şi cumpără lucruri utile pentru perioada următoare dar nu neglija nici perioada de primăvară-vară, unde reducerile le produse pot să fie substanţială. Moda se schimbă, dar niciodată cu adevărt radical, de la un an la altul. În plus caută ofertele, pentru acelaşi produs, la mai multe magazine. Acestea sunt în competiţie şi clientul, adica tu, eşti cel care este în avantaj.

2. Tehnică de bucătărie. Cumpara un blender, un mixer, un expresor. Nu omite nici să schimbi aragazul sau frigiderul. De cele mai multe ori poţi face economii şi de 40-50% pentru preţul acestor produse. Sfatul de care trebuie să ţii cont este de a alege cu maximă atenţie şi doar produse pentru care îţi este oferită garanţie.

3. Console de jocuri. Modelele mai vechi de console de jocuri sunt la super ofertă. Pe de altă parte tehnica a progresat atat de mult încât performanţele ”modelelor vechi” este excepţională. Nu te lasa impresionată de anul în care au fost lansate, pentru că cei mici, şi nu doar ei, vor fi încântaţi.

4. Jucării. Black Friday este o zi a jucăriilor. Reducerile sunt fabuloase, dar şi cererea, aşa că orientează-te către magazinele online şi fă cumpărături noaptea, îndată ce gongul de Black Friday a bătut. Pentru mai multă siguranţă poţi chiar să plăteşti cu cardul. Verifică magazinul şi onestitatea acestora din timp, cumpărând un produs, pentru a-i testa. Merita!

5. Filme pe DVD-uri. Este o altă bună investiţie de Black Friday mai ales dacă esti colecţionar. Ofertele merg până la reduceri şi cu 80%!

6. Tabletele şi laptop-uri. Dacă ai nevoie de un dispozitiv nou, Black Friday este cel mai bun moment. Reducerile sunt foarte mari. Cumpără doar produse cu garanţie şi nu ocoli ofertele din magazinele virtuale.

7. Televizoare HD. Aceasta este una din cele mai bune achiziţii pe care le poţi face de produsele sunt foarte bune şi  pentru casa şi familia ta. De Black Friday preţurile sunt foarte bune şi poţi pune mâna pe un televizor de înaltă definiţie, la preţuri extrem de scazute. Nu ocoli magazinele din Occident. Preţurile sunt foarte mici, iar transportul, dacă nu alegi varianta ”urgent”, mai mult decat rezonabil.

Black Friday este o zi specială, aşa că nu rata ocaziile, dar alege meru produse utile, care pot fi returnate şi care au garanţie.

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns