Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > 7 motive sa renunti la profilul de Facebook

7 motive sa renunti la profilul de Facebook

Hotii de identitati

Un simplu search cu numele Britney Spears sau Lady Gaga iti va genera peste o mie de pagini cu aceeasi poza si aceleasi informatii. Este foarte simplu ca cineva sa-ti fure identitatea si sa-si faca un profil cu numele si poza ta.

Nu ofera siguranta

Desi Facebook a incercat sa tina departe de retea copiii sub 13 ani nu a reusit. Zilnic copii sub 13 ani reusesc sa-si faca conturi false in retea fara ca cei de la Facebook sa-si dea seama. Tot ce ajunge sa fie postat pe pagina ta de Wall nu-ti mai apartine tie ci retelei de socializare. Asadar nu este nevoie sa te miri daca informatiile tale vor ajunge unde nu trebuie.

Esti in vazul tuturor

Ai adunat deja 300 de persoane in lista ta de prieteni insa uneori uiti ca printre ei se afla si persoane care nu ar fi bine sa-ti vada pozele sau activitatile de weekend. Acestia pot fi: fosti iubiti, colegi de serviciu si chiar un viitor angajator.

Virusi

Cel mai usor mod de a trimite un virus cuiva. Ti se pune pe pagina un link iar in spatele lui se afla un virus de care nu vei scapa prea usor.

Provoaca dependenta

Vei observa ca nu te poti abtine sa nu intri macar de doua – trei ori pe zi. De pe telefon, de pe laptop sau de pe calculatorul de serviciu. Cum scapi de aceasta adictie? Destul de greu.

Nimic nu se sterge dupa ce este postat

S-a intrebat cineva de ce nu-ti poti sterge contul? Pentru ca aceasta optiune nu exista inca. Iti poti dezactiva contul insa se poate activa imediat doar cu un simplu login.

Facebook nu are profil de Facebook

A incercat cineva sa caute un numar de telefon unde poate fi contactat un angajat de la Facebook? Noi da. Am gasit insa aceste informatii cu un search pe google pentru ca Facebook nu poate fi contact atat de usor.

  • Asadar, inainte de a da login in, ar fi bine sa te gandesti de doua ori daca ai nevoie cu adevarat de un profil pe Facebook care nu este deloc securizat si care nu provoaca decat neplaceri pe termen lung.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus