Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > A aparut numarul doi al revistei Miresici

A aparut numarul doi al revistei Miresici

Cel de-al doilea numar al revistei Miresici este prin excelenta un ghid indispensabil pentru acea calatorie unica si speciala in viata unui cuplu: planificarea si organizarea nuntii ideale. Miresele in devenire se vor inspira din zecile de pagini de fashion, beauty, accesorii si bijuterii, vor afla povetele unor specialisti in materie de frumusete si ingrijire, dans, muzica, fotografie, design floral, gastronomie si destinatii pentru luna de miere, vor rasfoi „albumele” unor nunti reale si vor admira pictoriale ale caror protagoniste au fost selectate de pe site-ul www.miresici.ro.

In plus, revista Miresici aduce cititoarelor ei un nou concurs la care marele premiu este un voiaj de vis in Paradisul Thailandez, plus alte premii tentante constand in:

  • seturi de bijuterii
  • rochii de mireasa si de seara
  • lenjerie intima
  • pachete de sonorizare
  • seturi de invitatii personalizate

Lansata in aprilie 2010, revista Miresici este sustinuta de cea mai influenta comunitate online de mirese din Romania, miresici.ro, si beneficiaza de imensa popularitate a forumului. Site-ul a fost achizionat in 2007 de Sanoma Hearst Romania si cumuleaza in prezent peste 350.000 de vizitatori unici pe luna si 3.600.000 de mesaje, dintre care 1.000.000 au fost postate in anul 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns