Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Activitati pentru weekenduri fara bani

Activitati pentru weekenduri fara bani

Saptamanile dinaintea salariului sunt crunte. Uneori ai vrea sa dai o fuga pana la mare dar banii nu iti permit asta.

Ce poti face insa cu bani putini sau chiar deloc? Afla mai jos.

Evenimente cu intrare libera

Inainte sa te bagi in pat nervoasa ca n-ai ce face fara bani, intereseaza-te daca in orasul tau se desfasoara evenimente unde poti participa fara a plati intrarea. Aduna mai multi prieteni si mergi la evenimentul cu pricina.

Mergi la biblioteca

Stim ca pare invechita ideea, insa mergi la biblioteca, imprumuta cateva carti iar apoi mergi in parc si citeste in liniste. Pune in rucsacelul tau si un sandvis si o apa.

Role, bicicleta

Daca iti place miscarea si detii role sau bicicleta, iesi negresit in parc. Invita si alti amici sa nu fii singura si sa nu te plictisesti repede.

Fa ordine

Ai dulapuri unde n-ai facut ordine de mult timp? Acum e momentul. Daca ai garaj poti incerca sa faci curat acolo implicand si sotul in aceasta activitate.

Gateste

Incearca retete inedite cu ingredientele pe care le ai in casa. Ai sa fii surprinsa cate retete sunt si cat de putine ingrediente necesita.

Fotografii

Aranjeaza albumele foto pe ani sau in functie de evenimente. Daca nu ai foarte multe fotografii poate e timpul sa iti pui camera in rucsac, sa-ti aduni prietenii si sa iesi prin oras la plimbare.

Ordine in calculator

Nu-i asa ca ai un computer plin de prostioare? Este un moment bun sa incepi sa stergi sau sa-ti aranjezi documentele.

Incearca origami

Este amuzant si poate fi practicat si acasa. Filmulete le poti gasi pe youtube sau poti imprumuta o carte de la biblioteca. Daca ai copii, acestia vor fi foarte incantati sa se joace cu hartia.

Noaptea filmelor

Invita cativa prieteni la tine si organizeaza un maraton cu filme. Fiecare isi poate aduce filmul preferat si puteti discuta pe marginea lui.

Curat in jurul blocului

Aduna cativa vecini si strange-ti gunoaiele din jurul blocului. Acum cand caldura a venit, toata mizeria a iesit la iveala.

Citeste o carte

Stii cartea aia pe care toata lumea ti-a recomandat-o la un moment dat dar n-ai apucat sa o citesti nici pana astazi? Acum este momentul potrivit pentru a o citi.

Scrie o scrisoare

Nu oricui, ci viitorului tau copil sau nepot. Va fi foarte interesant sa o primeasca cand va fi sa vina momentul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus