Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Adevarul gol-golut

Adevarul gol-golut

„Adevarul gol-golut” este o comedie despre lupta dintre sexe, despre felurile in care gandim unii despre ceilalti, visam, sau ne incercam puterea de seductie asupra sexului opus. Abby Richter (interpretata de Katherine Heigl) este ambitioasa producatoare a unui talk-show de televiziune si se mandreste cu faptul ca poate rezolva pe loc orice problema – orice problema in afara statutului ei de femeie singura si nefericita. Cand vine vorba de intalniri si de cunostinte, ea se transforma dintr-o femeie de succes, intr-o ghinionista.

Cand rating-ul show-ul ei incepe sa cada, Abby este fortata sa se asocieze cu proaspatul corespondent special Mike Chadway (interpretat de Gerard Butler), care o irita nespus. Emisiunea lui, „Adevarul gol-golut”, provocatoare, cam sovinista si desantata, o ofenseaza pe Abby, care simte c-o ia razna cand vede ca show-ul face rating-uri fulminante.

Abby il intalneste apoi pe Colin, vecinul ei, care e doctor si neinsurat! Este exact opusul lui Mike: suav, politicos si nici pe departe o bruta. Desi nu-i convine sa recunoasca, Abby are acum nevoie de expertiza lui Mike in materie de preferinte ale barbatilor, pentru ca nu vrea s-o dea in bara si de data asta. In timp ce Mike o consiliaza pe Abby, iar ea pune in aplicare tacticile lui de seductie, ei descopera ca sunt victimele unei mari ironii: oricat de diferiti ar fi, barbatii si femeile traiesc aceleasi sentimente.

  • Premiera in Romania: 11 septembrie 2009.
  • Site oficial: www.thetruthisntpretty.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus