Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Agentia secreta

Agentia secreta

Trecutul tumultos al uneia dintre cele mai puternice organizatii guvernamentale din lume este dezvaluit prin ochii unui singur om, Eduard Wilson (Matt Damon). El a inteles importanta secretelor, a discretiei si a unei vieti onorabile, inca din copilarie, cand a fost singurul martor al sinuciderii tatalui sau.

Recrutat in fraternitatea sacrosanctă Skull and Bones, inca de cand era un student optimist si pasionat al Universitatii Yale, James a inteles ca il asteapta un viitor maret. Mintea lui agera, impecabila sa reputatie si credinta sincera in modul de viata american, l-au propulsat pe James in postura de viitor candidat pentru o cariera in domeniul serviciilor secrete.

In foarte scurt timp, mai exact la inceputul celui de-al doilea Razboi Mondial, el avea sa lucreze pentru CIA. Influentat de paranoia provocata de Razboiul Rece in agentie, Wilson devine din ce in ce mai suspicios. Puterea lui creste, dar are din ce in ce mai putina incredere in cei ce-l inconjoara.

Obsesia lui pentru munca il va costa mult, pentru ca-l izoleaza din ce in ce mai mult de cei apropiati si de propria lui persoana.

DIN CULISE

  • Initial, Leonardo DiCaprio a fost distribuit in rolul tanarului Eduard Wilson, dar a renuntat.
  • Personajul lui Matt Damons, Edward Wilson, se bazeaza pe o parte din viata fondatorului Serviciilor Secrete, James Jesus Angelton.
  • Robert De Niro a lucrat pentru acest film timp de 10 ani.
  • Violonista care a asigurat coloana sonora pe finalul filmului este Lindsay Deutsch din Los Angeles.
  • Pesonajul lui Robert De Niro este bazat pe viata Generalului William „Wild Bill” Donovan. Donovan a fost „capul” Serviciilor Secrete in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus