Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Ai incredere in barbati!

Ai incredere in barbati!

Plot

Filmul lui Bart Freundlich este o comedie sofisticata despre provocarile iubirii si ale casatoriei, realizata in modernul New York. „Trust the man” urmareste escapadele romantice a doua cupluri: o actrita de succes (Julianne Moore) si sotul ei care sta acasa (David Duchovny); si fratele ei mai mic si lenes (Billy Crudup) si prietena sa (Maggie Gyllenhaal), care aspira sa devina scriitoare.

Filmul urmareste cele patru personaje adesea surprinzatoare, de cele mai multe ori ilare, in cautarea dragostei printre preocuparile legate de cariera si viata de familie, printre infidelitatea si cautarea ingrozitoare de locuri de parcare pe strada Manhattan.

Din culise

  • Bart Freundlich a scris si regizat primul sau film, „The Myth of Fingerprints”, cand avea 26 de ani. Filmul ii avea ca actori pe Julianne Moore si Roy Shneider si a fost premiat la Festivalul de Film de la Sundance. Julianne joaca si in urmatorul film al lui Bart, „World Traveler”, din 2001. Inca de la primul film realizat impreuna, Julianne si Freundlich au devenit apropiati, iar in 2002 se casatoresc. In prezent, locuiesc in Manhattan, impreuna cu cei doi copii.

  • Producatorul Tim Perrel l-a incurajat pe Freundlich sa scrie o comedie. Cei doi au lucrat anterior impreuna la filmele „World Traveler” si „The Myth of Fingerprints”. Perrel si-a dorit ca Freundlich sa-si dezvolte abilitatile comice. Inspirat in mare parte din filmele lui Woody Allan si David O. Russell, Freundlich a reusit in sase luni sa scrie scenariul pentru „Trust the man”.

  • Regizorul despre Julianne Moore: „Nu am nici un dubiu ca ea este cea mai buna actrita in viata si cred ca este foarte comica”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus