Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Albumul Ronan Keating, darul perfect pentru Ziua Mamei

Albumul Ronan Keating, darul perfect pentru Ziua Mamei

In martie 2009, Ronan Keating, fostul membru al trupei Boyzone, isi lanseaza albumul solo „Songs For My Mother”, creat special pentru mama lui si pentru a sarbatori Ziua Mamei. Mai mult chiar, timp de 7 zile, fanii lui Ronan vor avea ocazia sa scrie pe site-ul www.ronankeating.com un mesaj personal pentru mamele lor, care va aparea apoi pe artwork-ul albumului.

Aceasta initiativa, prima din lume, va da posibilitatea primilor 470 de oameni care vor pre-comanda albumul de pe site-ul oficial sa-si exprime dragostea pentru mamele lor intr-un mod cat mai public. Cei care nu se vor afla printre primii 470, nu trebuie sa-si faca griji: formatul deluxe al albumului va include si el o fotografie cu autograf a lui Ronan.

1 lira din fiecare album vandut va fi donat catre organizatia caritabila Marie Keating, pe care Ronan a infiintat-o dupa moartea mamei lui, in 1998. Este o organizatie care incearca sa informeze populatia despre cancerul la san si strange fonduri pentru unitatile mobile de tratare a cancerului.

Albumul „Songs for my mother” este o colectie de cantece care i-au fost foarte dragi mamei lui Ronan Keating. Pe langa piesele folk traditionale, ca „Wild Mountain Thyme” si „Carrickfergus”, materialul include cantece ale unor muzicieni de renume ca Bob Dylan, Joni Mitchell si Elvis Presley, piesa lui Joshua Kadison, „Mamas Arms”, cantata de Ronan, precum si o versiune noua a piesei „This Is Your Song”, compusa de Ronan pentru parintii lui.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus