Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Alfonso Cuarón trece pe micul ecran

Alfonso Cuarón trece pe micul ecran

După strălucitul succes pe care l-a avut filmul ”Gravity”, Alfonso Cuarón a schimbat registrul de lucru în favoarea micului ecran. Acesta a creat un serial de televiziune, ”Belive”, despre o puştoaică de 10 ani, Bo, ce posedă puteri paranormale: poate controla natura, poate vedea în viitor şi posedă abilităţi telekinetice. Din păcate pentru Bo, interpretată de Johnny Sequoyah, odată cu puterile vin şi multe pericole.

”Păi, în primul rând mi-am doit să fac ceva în care oamenii nu plutesc. Am vrut să fac ceva mai pământesc, să îl fac cu oameni reali şi în locaţii reale. Şi am vrut să fac ceva care să mă entuziasmeze şi în acelaşi timp să fie foarte emoţional” a declarat Cuarón.

În apărarea lui Bo sar Tate (Jake McLaughlin), un fost deţinut şi Channing (Jamie Chung), o tipă descurcăreaţă, împreună cu Winter (Delroy Lindo), protectorul tinerei. Bo este în pericol nu doar pentru că nu ştie cum să îşi controleze puterile dar şi pentru că există persoane care vor să le folosească în scopuri negative.

Serialul, la care se lucrează deja intens, va fi difuzat în premieră pe 16 martie pe postul NBC. Cuarón este producător executiv al serialului ”Belive” împreună cu J.J. Abrams (”Lost” şi ”Star Treck”). Cel din urmă s-a declarat foarte încântat de colaborare, pe care o aştepta de ani buni de zile. Cuarón şi Abrams s-au cunoscut acum două decenii dar nu au avut până acum posibilitatea să colaboreze la un proiect.

”Mi-am dorit cu disperare să lucrez cu el de când l-am cunoscut. Am fost un mare fan al fiecărui film pe care l-a realizat vreodată şi fiecare m-a făcut să îmi doresc să colaborez cu el şi mai mult” a mărturisit Abrams.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus