Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > All4Sports aduce in Romania Zakudo Cycling Equipments

All4Sports aduce in Romania Zakudo Cycling Equipments

Zakudo este brandul din Marea Britanie, care ofera echipamente complete de cycling de cea mai buna calitate si pune accent pe design. In Romania, brandul este prezent pe piata prin intermediul unicului importator si distribuitor, All4Sports. Cyclingul este la ora actuala unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel global. Fie ca e vorba de cycling indoor sau outdoor, acesta inseamna un stil de viata sanatos, eco-friendly.

Pentru vizualizari si comenzi, acceseaza www.cycling.ro.

In Romania, fenomenul cyclingului a inceput sa ia din ce in ce mai mult amploare, nu numai ca activitate de agrement, antrenament fizic si sanatate, ci si ca modalitate de transport, simtindu-se nevoia unor echipamente speciale destinate fiecarui tip de ciclism. Daca in trecut ideea de ciclism presupunea doar bicicleta propriu-zisa, acum echipamentele complete si personalizate au devenit un must-have al oricarui pasionat de domeniu.

Zakudo ofera mai mult decat echipamente „traditionale” de cycling. De la pantaloni, la tricouri, jachete, manusi si sosete, toate articolele sunt concepute special pentru a fi cat mai confortabile si pentru a oferi atat protectie inedita, cat si un look de invidiat, deoarece Zakudo se concentreaza foarte mult pe designul articolelor oferite.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus