Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Aminteste-ti de mine

Aminteste-ti de mine


Robert Pattinson, starul din seria „Twilight”, poate fi vazut pe marile ecrane si in alt rol decat cel de vampir indragostit. „Aminteste-ti de mine” („Remember Me”) este o poveste de dragoste
care ia nastere in momentul in care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersecteaza in cel mai neasteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia ii va schimba viata pentru totdeauna.

Un tanar rebel in New York-ul zilelor noastre, Tyler este afectat de relatia tensionata pe care o are cu tatal lui (Pierce Brosnan), pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei. In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, transformandu-se incetul cu incetul, simtindu-se deopotriva vindecat si inspirat de simpla ei prezenta.

Pentru prestatia din „Aminteste-ti de mine”, Robert Pattinson a fost felicitat de partenerul lui de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat in mod repetat ca tanarul actor a facut un rol de exceptie, de care ar trebui sa fie foarte mandru.

„Aminteste-ti de mine” este o poveste reala despre puterea dragostei si importanta pretuirii fiecarei clipe. Din 12.03.2010, MediaPro Distribution lanseaza acest film in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni si Bacau), Scala si Odeon Cineplex (Cluj).

  • Premiera in Romania: 12 martie 2010.
  • Site oficial: www.rememberme-movie.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus