Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Amor la distanta

Amor la distanta

O comedie romantica si ilara, cu sentiment si pasiune, „Amor la distanta” ne prezinta ce se poate intampla cand o seara cu bere si aripioare la gratar se transforma, din intamplare, in ceva mai serios…

Cand Erin si Garrett se cunosc, intentia lor este sa se distreze si sa petreaca cateva saptamani vesele inainte ca ea sa se intoarca la studiile universitare, iar el sa ramana la New York. Dar cand Erin este gata sa se urce in avionul de San Francisco, ei isi dau seama ca au sentimente mai serioase unul fata de celalalt si ca n-ar vrea ca lucrurile sa se opreasca aici. Asa ca se hotarasc sa incerce dragostea la distanta.

In film joaca Drew Barrymore si Justin Long, in rolurile unui cuplu aflat la distanta de un continent, care face amor prin telefon. Actrita a declarat: „Mi-a placut povestea pentru ca are umor si e sexy, dar in acelasi timp e si foarte sentimentala. Nu m-am putut opri sa nu ma atasez de personaje, gandindu-ma la ce li se intampla si la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupa de complexitatea unei relatii intr-o maniera comica si contemporana ma captiveaza foarte mult.”

„Am citit multe scenarii de comedii romantice”, a declarat spune Justin Long, „dar asta mi-a atras atentia prin faptul ca e mai proaspata si mai realista, si de asemenea, foarte haioasa. Nu e deloc inhibata.”

In ciuda faptului ca unul este pe coasta de est, iar celalalt pe cea de vest, in ciuda prietenilor si a rudelor si a catorva tentatii intalnite pe drum, cei doi tineri par a fi gasit ceva ce seamana cu dragostea, iar cu ajutorul mesajelor si a imaginilor trimise pe mobil, sau a telefoanelor tarzii din noapte, ei considera ca ar putea reduce distanta care-i desparte.

  • Premiera in Romania: 10 octombrie 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus