Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Amy Macdonald in concert cu The Who

Amy Macdonald in concert cu The Who

Amy Macdonald si-a confirmat prezenta la concertele de caritate organizate de Teenage Cancer Trust, in perioada 10-13 aprilie, la Royal Albert Hall.

Cantareata britanica va urca pe scena in ultima seara a evenimentului, pe 13 aprilie, pentru a sustine un show acustic alaturi de legendara trupa The Who, in inchiderea spectacolelor de la Royal Albert Hall. Ea a fost recent premiata cu dublul disc de platina in Marea Britanie, dupa ce albumul ei de debut „This is the life” s-a mentinut timp de cinci saptamani in Top Ten UK Official Album Chart.

Spectacolele Teenage Cancer Trust se vor desfasura la Royal Albert Hall pe parcursul a patru seri, in perioada 10-13 aprilie, si vor reuni nume sonore de pe scena muzicala precum: Muse, Paul Weller, Steve Cradock, Duffy, The Fratellis, Madness, David Gray si Newton Faulkner.

Show-urile Teenage Cancer Trust sunt unele dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Marea Britanie, biletele vanzandu-se in fiecare an in timp record. Artistii si persoanele care participa la aceste spectacole contribuie la colectarea de fonduri destinate tratarii cancerului in randul adolescentilor.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus