Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Amy Winehouse isi anuleaza turneul european din aceasta vara

Amy Winehouse isi anuleaza turneul european din aceasta vara

Amy Winehouse isi anuleaza intregul turneu european din aceasta vara. Posesorii biletelor la concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina la Bucuresti, pe Stadionul Iolanda Balas Soter, isi pot recupera contravaloarea lor incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august, inclusiv.

Amy Winehouse anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample afirma reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

Suntem alaturi de fanii din Romania care asteptau cu nerabadare acest concert si se simt dezamagiti in aceste momente, dar decizia managementului a fost luata dupa o atenta analiza, tinand cont ca perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurta ca ea sa sustina un show in Romania la maximul sau de potential. Speram ca Amy sa depaseasca acest moment, cu sprijinul familiei spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucuresti isi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vanzare din reteaua Eventim de unde au achizitionat tichetele. In cazul biletelor cumparate online, contravaloarea lor poate fi recuperata contactand reteaua Eventim la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 021 250 10 08. Perioada afectata rambursarii biletelor incepe de luni, 27 iunie, si dureaza pana pe 15 august, inclusiv.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, [email protected].

Events Telefon 021 311 50 64
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail [email protected]

Comments

comments

Lasă un răspuns