Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Andreea Balan lanseaza albumul Superwoman

Andreea Balan lanseaza albumul Superwoman

„Superwoman”, noul album al Andreei Balan, va fi lansat in data de 4 mai 2009, la Rin Grand Hotel, in prezenta a 150 de fani selectati in urma inscrierii pe site-ul artistei, www.andreeab.ro.

Cele 11 piese de pe „Superwoman” sunt compuse de Keo, Cornel Ilie (Vank), Yorgos Benardos, precum si de o echipa de compozitori din Canada care detin in portofoliu nume mari precum Britney Spears sau Backstreet Boys. Primul single de pe album este piesa „Baby get up and dance”, compusa special pentru varianta mexicana a emisiunii Dansez pentru tine, la care Andreea a participat, obtinand rezultate foarte bune.

Cel mai recent extras pe single este piesa „Superwoman”, pe care Keo a compus-o dupa ce Andreea Balan a ocupat primul loc in cadrul competitiei Dansez pentru tine, varianta romaneasca. De curand, Andreea a filmat si videoclipul piesei, un musical al anilor ’60. Conceptul interactiv de spectacol pe care Andreea il propune impreuna cu Petrisor Ruge, partenerul ei de dans, combina samba, salsa, passo doble si rock’n’roll, dupa fiecare stil in parte urmand o adevarata lectie de dans pentru public.

La lansarea albumului „Superwoman”, Andreea Balan, Petrisor Ruge si coregraful lor isi vor delecta fanii si invitatii cu diferite stiluri de dans, iar publicul va avea ocazia sa invete alaturi ei cateva miscari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus