Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc lanseaza DVD-ul "Codul bunelor tinute"

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc lanseaza DVD-ul "Codul bunelor tinute"

Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc au lansat DVD-ul de moda si stil „Codul bunelor tinute”. Acest DVD deschide seria proiectelor care se vor desfasura sub egida „Stylepedia”, o platforma prin care Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc doresc sa lanseze o campanie a bunului gust care se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta sau situatie materiala.

Motto-ul DVD-ului este „Stilul nu are legatura cu posibilitatile financiare”, iar scopul realizatoarelor e sa aduca frumosul in casele tuturor femeilor din Romania. „Sa fii modern si stilat nu mai este dezideratul claselor superioare, devenind o necesitate la fel de importanta ca bunul gust sau bunul simt”, a declarat Roxana Voloseniuc.

„Sigur ca este important sa stii teorie, dar si mai important e sa vezi cum aceasta teorie devine realitate”, completeaza Andreea Raicu. „Stylepedia este un proiect de suflet, in care punem in aplicare atat cunostintele de moda, cat si experienta noastra de femei cu viata personala, responsabilitati si cariera. In plus, demersul nostru a pornit din dorinta de a fi in pas cu timpurile pe care le traim, fie ca este vorba de moda sau lifestyle”.

DVD-ul „Codul bunelor tinute” cuprinde trei capitole:

  • Detoxifierea garderobei – care sunt lucrurile pe care trebuie sa le pastrezi si care sunt cele la care trebuie sa renunti definitiv
  • Cele 10 elemente esentiale pe care orice garderoba trebuie sa le contina, dar si caracteristicile pe care trebuie sa le urmaresti pentru ca aceste obiecte vestimentare sa treaca proba timpului si sa fie la fel de moderne si peste cativa ani
  • Dress-code-urile cele mai frecvente si caracteristicile lor

Aceste capitole sunt insotite de 140 de tinute exemplificate vizual, dar si de informatii teoretice.

DVD-ul „Codul bunelor tinute” va fi disponibil la pretul de 49 de lei in majoritatea retelelor de presa si online, pe site-ul www.andreeasiroxana.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus