Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Angelina Jolie ia pauza de la actorie

Angelina Jolie ia pauza de la actorie

Exista mai multe motive pentru care filmul „Agentia secreta/ The God Shepard” nu trebuie ratat. Este regizat de celebrul Robert De Niro, are o distributie de exceptie (Angelina Jolie, Matt Damon, De Niro, Alec Baldwin, John Turturro, Joe Pesci) si radiografiaza una dintre cele mai puternice organizatii guvernamentale din lume, CIA.

Dar, mai ales, s-ar putea sa fie ultimul film in care o vom vedea pe Angelina Jolie pentru o perioada de timp. Frumoasa actrita a declarat recent pentru ziarul vietnamez „Phap Luat”: „Voi lua o pauza de la filmari, pentru ca vreau sa stau acasa, ca sa-l ajut pe Pax sa se obisnuiasca si el cu noul sau mod de viata. Am patru copii si pentru mine cel mai important lucru este sa am grija de ei. Sunt foarte mandra si fericita ca sunt mama.”

In urma cu cateva luni, actrita in varsta de 31 de ani a adoptat un al treilea copil, pe micutul vietnamez Pax Thien. Din cei 4 copii ai cuplului Jolie-Brad Pitt, doar Shiloh Nouvelle este copilul lor biologic. Pe platourile de filmare de la „Agentia Secreta”, Angelina a fost insotita de Brad si de doi dintre copii lor, Maddox si Zahara.

Referitor la munca alaturi de Robert De Niro, actrita a declarat: „Nu este prima data cand lucrez cu Robert De Niro. Am mai jucat impreuna in <Shark Tale>. Pentru mine este o imensa realizare sa joc intr-un film regizat de Bob”.

  • Filmul va avea premiera in cinematografele noastre pe 27 martie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus